NAŠA PEVAČICA SMRŠALA 40 KILOGRAMA Izbacila samo 3 stvari iz ishrane, a doručak je uvek isti 08:30 Vip 0
MELANIJA JE SMRŠALA 37 KILOGRAMA! Bukvalno se prepolovila, tvrdi da je to zahvaljujući ovom doručku 18:18
NEMA MAGIČNIH NAPITAKA, KLJUČ JE SAMO U OVOME! Ovo je dijeta Mirke Vasiljević koju je primenjivala nakon svakog porođaja 22:30 Vip 0
VIŠE ŠTETE NEGO KORISTI Mnogi se kunu u ovu dijetu, a nemaju pojma šta može da učini njihovom telu 18:30
SMRŠAO 20 KILOGRAMA, A IMA OBROK KOJI BI MALO KO MOGAO DA POJEDE! Ovo je tajna izgleda našeg pevača: "Dovoljno je 5 nedelja" 17:00 Vip 0
KAKO SKINUTI 15 KILOGRAMA U ŠEZDESETIM? Ana Bekuta u sedmoj deceniji otkrila trik za mršavljenje koji je istopio salo za tren 13:35 Vip 0
OSTALO JE JOŠ MALO DO LETA, A TEBI KIPI PREKO KUPAĆEG Dijeta "6 kilograma za manje od 10 dana" zaludela žene, u čemu je fora? 09:31
MOĆAN NAPITAK KOJI TOPI SALO PIJE NA SVAKA 4 SATA! Ovo je tajna savršenog izgleda Nede Ukraden u 74. godini 18:00 Vip 0
IMAO JE 163 KILOGRAMA, A ONDA SE PREPOLOVIO Ovo je dijeta Viktora Živojinovića uz pomoć koje je smršao 70 kilograma! 08:15 Vip 0
PEVAČ SMRŠAO 50 KILOGRAMA ZBOG ZDRAVSTVENIH PROBLEMA Otkrio ko mu je pomogao u teškoj situaciji: "Jedva sam stajao na nogama" 19:05 Vip 0
SKINUO 6 KG, A IZBACIO SAMO 1 NAMIRNICU „Salo mi se istopilo sa stomaka, izduvao sam se kao balon!“ 16:37
IMALA JE 120 KILOGRAMA I SUZE U OČIMA Danas je BOMBA, a sve zahvaljujući jednoj stvari koju svi ignorišu! (VIDEO) 10:00 Razonoda 0
''BOLI ME SVAKI POKRET, GLAD ME BUDI NOĆU'' Fitnes influenser probao dijetu iz PAKLA, iskusio jezive psihičke i fizičke posledice! (VIDEO) 16:52 Razonoda 0
DRŽAO JE NAJEKSTREMNIJU DIJETU NA SVETU, A ONDA SE NJEGOVO TELO POBUNILO Posledice su bile užasne 22:30 Razonoda 0
AKO ŽELITE DA SMRŠATE, JEDITE TAČNO U OVO VREME Naučnici otkrili kako najlakše skinuti kilograme i to bez brojanja kalorija 13:38
PRAVILO 16:8 TOPI MASTI KAO OD ŠALE Moguće je izgubiti i do 2 kilograma nedeljno, a evo šta treba da uradite 10:27
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
AMERIKANKA ZAPEVALA "VIDOVDAN" USRED CRKVE Cela sala u suzama, a kada čujete KO je ova žena – neće vam biti dobro! (VIDEO) 22:10 Razonoda 1
ZASLUŽILI STE USPEH Rođeni u ova 3 znaka u nedelju, 22. juna dobijaju obećane nagrade, život im je ponovo pun radosti 22:02