"NISMO MOGLI DA ODOLIMO, KAD PONESE ATMOFERA..." Darko Lazić otkrio dugo čuvanu tajnu, o ovome nikada nije pričao (VIDEO) 07:20 Vip 0
ZALEĐENO JEZERO NA HIMALAJIMA KRIJE MRAČNU TAJNU Nazivaju ga "jezero kostura" - prizor sa njegovog dna ledi krv u žilama 14:30 Razonoda 0
"DOLAZIO SAM U BRENINU SOBU I ZATICAO JE U TAKVOM STANJU" Otkriveni svi nepoznati detalji o pevačici, ovo ni Boba nije znao o njoj! 14:45 Vip 0
NAJSKUPLJA VOJNA TAJNA BALKANA! Koštao je PET MILIJARDI dolara, mogao je da izdrži nuklearni udar, a danas izgleda ovako (VIDEO) 18:15 Vesti 0
RODILA JE SINA, ALI JE DNK TEST OTKRIO ŠOKANTNU ISTINU Jeziva tajna koja je porodici promenila život iz korena! 11:31 Razonoda 0
OCINKARILA SESTRU KOD NJENOG BUDUĆEG MUŽA Nesuđenom zetu otkrila tajnu koju su samo njih dve znale 09:47
OVO JE DUGO ČUVANA TAJNE POPULARNE SERIJE! Godinama je jedno od omiljenih ostvarenja, a ovo niko nije znao! 14:05 Vip 0
BAJA MALI KNINDŽA OTKRIO VELIKU TAJNU O ovom detalju iz njegovog života se godinama nije znala istina 19:30 Vip 0
OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA O PESMI "VIDOVDAN" Goca Lazarević progovorila o onome što se godinama krilo 21:20 Vip 0
KAKVA TRANSFORMACIJA! Zbog izgleda iz PROŠLOSTI su svi u ŠOKU, devojke koje su danas u BRAKU otkrile veliku TAJNU (VIDEO) 19:00 Razonoda 0
GODINU DANA KRILA TAJNU Kum joj pijan na svadbi šapnuo OVE REČI koje su im promenile živote (VIDEO) 16:00 Razonoda 0
IZ HODNIKA SE ČULA JEZIVA MUZIKA Ležala je gola u kadi, plava sveska otkrila UŽASNU ISTINU (FOTO/VIDEO) 18:00 Razonoda 0
ROĐENA SESTRA ME MRZI Otkrila sam njenu tajnu, naši roditelji zato sada ne pričaju sa njom, jesam li pogrešila? 16:36
POSLE SVIRKE JEDE BUREK, A IMA 57 KILOGRAMA Jelena Rozga otkrila tajnu svog izgleda, u ovome je caka 18:40 Vip 0
TO JE NEŠTO ŠTO JOJ NIKAD NEĆU ZABORAVITI Koleginica otkrila kakva je Jovana Jeremić kad se ugasi kamera, mnogi bi se prevarili 09:45 Vip 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
SVE POČINJE SA BOLOM U LEĐIMA Dr Radenković upozorava da ova bolest odnosi najviše života u Srbiji 16:06