KAKVA BOMBA Helena Topalović u tanga bikiniju, udala se za bogataša, a sad golišava mami uzdahe mnogih muškaraca (FOTO)
Printscreen

Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića Topalka, napravila je pravu pometnju na mrežama nakon što je objavila provokativne fotografije sa mora.

Nakon udaje za bogatog biznismena često se hvali skupocenim poklonima, ali i ne prestaje da objavljuje golišave fotografije i ističe svoje obline.
 
 
Helena je pozirala u moru na dasci, a ubrzo su usledili komentari ispod objave.

"Prezgodna", "zategnuta kao praćka", "au, top", "bomba", "umalo ti sve ispalo"...samo su neki od komentara oduševljenih fanova na Instagramu.

KAKVA BOMBA Helena Topalović u tanga bikiniju, udala se za bogataša, a sad golišava mami uzdahe mnogih muškaraca (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Helena je nedavno izgovorila sudbonosno "da" izabraniku Draganu Aleksiću, a njen otac Milan Topalović Topalko otkrio je detalje iz ćerkinog braka, kao i da je njegova ćerka stalno kod njih u stanu.

Sa mužem svoje ćerke Draganom Aleksićem je u odličnim odnosima, a priželjkuje da mu Helena što pre podari unuče.

- Ja ne znam. To je božija volja. Ako se misli da je trudna - nije trudna. Ja sam se isplakao sedam dana pre nego što su se oni venčali, da ne bih taj dan. Velika je to sreća. Normalno je da smo u dobrim odnosima. Bilo je zanimljivo to kada sam išao kod njih na slavu, ja vozim i idem kod ćerke na slavu, kao neki deda. Naravno da sebe mogu da zamislim u ulozi dede. Ja ću biti najbolji deda na svetu. Priželjkujem unučiće, ali oni odlučuju o tome - rekao je.

STRAŠNO! TO JE STARO 40 GODINA Vesna Zmijanac besna nakon priče da je Kemiša varala sa Bosanscem, oglasila se, pa poručila ovo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading