PEVAČICU MUŽ TRETIRAO KAO POSLUGU, TUKLI JE, A TU NIJE KRAJ! Nakon udaje za bogataša kreće pakao, danas je zabranjena 06:30 Vip 0
PEVAČICA SE NE MIRI SA GUBITKOM Ostala udovica u 29. godini, objavila snimak sa pokojnim suprugom i rasplakala sve! 08:00 Vip 0
VODITELJKA GODINAMA NE SPAVA SA MUŽEM Ovo nikako nije mogla da trpi, priznala nakon toliko godina: "Jezivo je" 10:20 Vip 0
OVAJ MILIONER JE MUŽ BIVŠE VODITELJKE RTS! Bogatom biznismenu je treća žena, a život joj je promenio iz korena! 08:10 Vip 0
PEVAČICA UHVATILA MUŽA U PREVARI Imao je više ljubavnica, otkrila šok detalje: "Jednu sam motkom udarala" 15:00 Vip 0
NIKO NIJE NI SLUTIO DA IM JE OVAKVO STANJE U DOMU Jelena bin Drai otkrila šokantnu istinu o suprugu, ispričala sve pikanterije! 13:40 Vip 0
OVAJ MOĆNIK JE SUPRUG VESNE VUKELIĆ VENDI! Godinama ga krije od javnosti, ovo je razlog! (FOTO) 12:10 Vip 0
UMRO JE OD GLADI I HLADNOĆE, KAO BESKUĆNIK Muž naše pevačice završio na najstrašniji način: "Našli su ga u haustoru" 13:15 Vip 0
OVO JE MUŽ ĆERKE LEE KIŠ Udala se za njega nakon mesec dana veze, vojni je pilot, a evo kako izgleda (FOTO) 08:10 Vip 0
''KAKO MOŽEŠ DA PEVAŠ, A POKOPALA SI MUŽA?'' Udovica našeg muzičara prošla golgotu nakon njegove smrti 08:00 Vip 0
ON JE MUŽ "PRAKTIČNE ŽENE" Krije ga kao zmija noge, a jako je uticajan i uspešan u svom poslu (FOTO) 10:45 Vip 0
DIRLJIVA PORUKA OD SUPRUGA RASPLAKALA JE MILIONE Otvorila torbicu i ostala u šoku, nije mogla da veruje očima! (FOTO) 12:35 Razonoda 0
OVAJ MOĆNIK STOJI IZA DIDI J Dvadeset godina je stariji od nje, ispunjava joj svaku želju (FOTO) 23:00 Vip 0
"ZATRUDNELA SAM SA DRUGIM, A ON JE PAO SA STOLICE" Šokantna ispovest naše pevačice: "Bila sam tužna, voljenom čoveku nisam mogla da rodim sina" 09:20 Vip 0
OVAJ MOĆNIK JE SUPRUG VESNE VUKELIĆ VENDI! Godinama ga krije od svih, ovo je razlog! (FOTO) 15:20 Vip 0
DROGA, NEMORAL, ABORTUSI Manekenka vodila život kao iz pakla, sada pokazala kako uživa u braku (FOTO) 12:20 Vip 0
KRISTIN KABOT JE UDATA! Voli moćne muškarce, evo kako izgleda i čime se bavi njen suprug (FOTO) 13:15 Vip 0
VODITELJKA GODINAMA NE SPAVA SA MUŽEM Ovo nikako nije mogla da trpi, priznala nakon toliko godina: "Jezivo je" 08:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46