MALO JE NEURAČUNLJIVA, ČESTO IDE NA LEČENJE Miša Grof isprozivao Jovanu Jeremić, nije birao reči, a onda šokirao izjavom o Nikolini Pišek
Estock

Voditeljka Jovana Jeremić je nedavno rekla u emisiji da ceo Beograd bruji o tome da je Miša Grof ima dugo dete pored Vidoja Ristovića.

Priča se kako je Miši Grofu dete rodila duplo mlađa žena koju je primetio u Zadruzi. Inače, Miša, kažu kažu izvori, ima nekoliko televizora u stanu i na svakoj po ceo dan gleda kontroverzni rijaliti. Tim povodom se oglasio Miša Grof za 24sata.hr koji je otkrio pravu istinu.

Printscreen

 

- Pa, ja imam još jedno dete. Pa šta ja znam, ja je baš i ne viđam, malo je neuračunljiva. Zove se Jovana Jeremić - rekao je Miša Grof.

- Ona je naša ćerka. Malo je iracionalna, zato je nismo javno pokazivali. Često ide na lečenje - kaže Miša Grof. Tom prilikom je otkrio da li ima kraja medijskim prepirkama sa njegovom snajom Nikolinom Ristović bivšom Pišek (46).

Printsc Pink

 

- Pa, ona i ja smo u boljim odnosima nego ikad - kaže Miša Grof. On je dodao da ga ne pogađa galama koja je nastala nakon smrti njegovog sina u poslednja dva meseca.

- Uopšte i ne čitam - tvrdi Miša, dok izvori kažu da je opsednut svojom slikom u novinama.

Kako piše 24sata.hr, Miša Grof još nije vratio Nikoline lične stvari koje su ostale u stanu u Beogradu u koji joj nije dozvolio da uđe posle Vidojeve smrti.

PEVAČICA SAM, NE RIJALITI ZVEZDA Zorica Marković za Alo! nakon spekulacija da je doživela sunovrat karijere

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading