Nikolina, miša grof
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Nikolina Pišek već dve godine vodi rat sa svojim svekrom Mišom Grofom oko imovine, a cela priča je od starta bila javno iznošena.

Nakon što je Nikolinin suprug Vidoje Ristović preminuo, voditeljka je ušla u otvoren rat sa svekrom, a sada je otkrila da je suđenje završeno nakon pune dve godine. 

Nikolina Pišek

Fotografije ustupila: Monika Sablić

 

Nikolina se oglasila na svom Instagram profilu gde je istakla kako će konačno moći da uđe u stan u kojem je nekada živela sa porodicom.

- Očekujem jedan odlazak u Beograd zbog mojih podjednako dragih neprijatelja jer sam nakon dve godine sudskim putem ishodovala prvi put pravo na ulazak u stan u kom smo živele Una i ja deset godina! Verovatno je prazan, ali to ćemo videti u četvrtak. Podeliću s vama sve, pa i snimke kako je stan izgledao pre dve godine. Veselim se susretu sa svim dragim neprijateljima, deda Miša i lanamatea alijas Lana Janković - vidimo se! Veselim vam se svima! Poljubac i držite nam fige, dragi ljudi - poručila je ona.

PRVI PUT IMAM PRAVO DA UĐEM U SVOJ STAN U BEOGRADU Nakon dve godine završeno suđenje oko imovine između Nikoline Pišek i Miše Grofa, oglasila se voditeljka

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, nedavno je održan pomen Vidoju Ristoviću, a nakon što se na groblju nije pojavila Nikolina Pišek, oglasio se Miša Grof.

-Ne, nije se pojavila. Ne znam zašto, nismo se ni čuli ni videli, da je htela došla bi. Unuka je previše mala da bi došla sama, ona je dete. Samo neka Nikolina uživa. Ja sam nikako, popio sam neke tablete i legao - rekao je kratko Miša za Blic. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading