Nikolina, miša grof
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Nikolina Pišek u zategnutim je odnosima sa svojim svekrom Mišom Grofom otkako je njen suprug preminuo.

Pišekova i Miša već dve godine javno iznose prljav veš u javnost, a Nikolina je nedavno rekla kako joj svekar ne dozvoljava da uđe u stan na Vračaru.

Miša se sada oglasio, te otkrio sve o odnosu sa voditeljkom.

Nikolina Pišek

Fotografije ustupila: Monika Sablić

 

- Sedeo sam do sada kod kuće i čekao sam da mi dođe snaja iz Zagreba, ali izgleda da ima puno obaveza. Nije nikad bila, dve godine nije bila, kako je ne bih primio, pobogu? Ona najavljuje dolazak, ali je nema. Baš mi je žao, žao mi je zbog deteta - rekao je, pa nastavio. 

-Šta znam zašto radi, to se ne zna, baš se ne zna. Uvek je dobrodošla. Nije bila ispred vrata, bili su neki novinari, notari. Ne znam šta traže izvršitelji. To je cela zgrada moja, mojih roditelja. Ona tvrdi da treba da uzme antikvitete, a to je od mojih roditelja. Moj otac je to skupljao, moj deda - objasnio je Miša i otkrio šta bi rekao Nikolini kada bi je video.

- Rekao bih joj da je uvek dobrodošla. Nisam znao da će bilo ko da dođe, znao sam za danas i ja sam čekao. Voleo bih da vidim dete koje nisam video dve godine, moja unuka je anđeo. Teško mi je. Ovo najteži period, dve godine kako sam izgubio sina, ja nikoga nemam, samo sam njega video - rekao je Ristović i dodao:

KUPIO SAM JOJ KUĆU U HRVATSKOJ Miša Grof otkrio nove detalje skandala sa Nikolinom Pišek:

Estock

 

"Kupio sam joj stan u Hrvatskoj"

- Mi nemamo šta da pričamo, pa ja sam dao pare za tu kuću u Hrvatskoj. Nisam pokušao da je zovem jer me je blokirala. Ona mene nikada nije nazvala, eto preko novina ispriča neku glupost. U Hrvatskoj ima kuću od 1.600 kvadrata. Čekaću i dalje da dođe, šta ću - zaključio je Miša.

Alo!/Blic 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading