Nikolina Pišek
Foto: Stock/Foto: Ataimages

Nikolina Pišek danas je stigla u Beograd kako bi bi ušla u stan u kojem je živela sa ćerkom i suprugom Vidojem Ristovićem, koji je preminuo pre dve godine.

Naime, voditeljka se oglasila na svom Instagram profilu objavila fotografiju ispred zgrade na Vračaru i obavestila sve da joj svekar Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, i dalje ne dozvoljava pristup nekretnini, iako za to ima sudsku odluku.

- Očekivano, ali nadali smo se suprotnom. Deda Miša ne da da se uđe - napisala je Nikolina Pišek

Miša Grof se oglasio za medije i rekao da ne zna o čemu je reč i da je njegova snajka uvek dobrodošla.

- Ja sam na vikendici, nisam u Beogradu. Nije se najavila, što mi nije rekla da će doći? Uvek je dobrodošla! Kako joj ja ne dam, kad nisam kod kuće? Jel mi se javljala? Taman posla da ja njoj ili unuci ne dam da uđu u stan - rekao je Miša.

Podsetimo, Nikolina se nedavno oglasila na svom Instagram nalogu, gde je saopštila da je nakon dve godine suđenja dobila spor protiv svekra.

- Očekujem jedan odlazak u Beograd zbog mojih podjednako dragih neprijatelja jer sam nakon dve godine sudskim putem ishodovala po prvi put pravo na ulazak u stan u kom smo živele Una i ja deset godina! Verovatno je prazan, ali to ćemo videti u četvrtak. Podeliću s vama sve, pa i snimke kako je stan izgledao pre dve godine. Veselim se susretu sa svim dragim neprijateljima, deda Miša i lanamatea alijas Lana Janković - vidimo se! Veselim vam se svima! Poljubac i držite nam fige, dragi ljudi - poručila je ona tada.

Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading