JA BIH DA POSTANEM NOVI BAJAGA Konstrakta progovorila o ceni njenih nastupa
Printscreen

Konstrakta, koja je u maju mesecu Srbiji na "Evroviziji" obezbedila najbolji plasman u prethodnih devet godina, osvojivši peto mesto u velikom finalu, progovorila je o nastupima širom regiona, te narodnoj muzici.

Pročitajte još: Fotografija bebe Kristijana Ronalda podigla veliku PRAŠINU: Zbog jednog detalja mnogi ih RAZAPINJU na mrežama!

Printscreen

 

- Materijalni faktor je svakako tu. Cena je posle "Evrovizije" dosta porasla, zarađuje se više, nastupa je više. Cena nam je porasla, bendu i meni - rekla je Konstrakta, pa se osvrnula na činjenicu da nema zakazanih tezgi u klubovima po dijaspori.

- Kao "Zemlja gruva" nikad nismo nastupali tamo. Za sada nema nešto ponuda... U stvari ima predloga, ali ništa još nije zakazano. Ne bi bilo loše i to videti kako izgleda, nisam još uvek to iskusila, ne znam kakvo je iskustvo. U kafanu ne idem. Ima, inače, narodnih pesama koje znam, bilo je noći u kojima sam ulazila u tu tematiku. I tu ima dosta dobrih tekstova, zaista - kazala je umetnica.

Printscreen

 

- Oduvek je bio san, kad sam počela da se bavim muzikom, posle prvih nekih uspeha, da se postane novi Bajaga. Međutim, tu treba mnogo toga, pre svega rada. Shvatila sam brzo da je to malo teže - rekla je vlasnica hita "In Corpore Sano" u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi".

ON JE POTEZAO PIŠTOLJ NA NJU Slađa Delibašić saslušana zbog bivšeg dečka, nije znala da je on opasan momak

Komentari (1)

Loading