NIJE IM POTREBNO MOJE PRISUSTVO Konstrakta progovorila o deci i suprugu: Moj muž dosta strada sada
Printscreen

Pevačica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, otkrila je da je pogrešila u pristupu svojoj deci, te progovorila o suprugu Milanu Đuriću, kog nikad ne viđamo u javnosti, i snalaženju u kući.

- Kakva sam domaćica? Pa, šta znam. Ja sam u fazonu: "Neka, ja ću". Šta god da treba po kući da se uradi, ja kažem: "Neka, ja ću"... (smeh) I to nije baš pametno, ispostavilo se sad kad me nije bilo dugo kod kuće prethodnih meseci. Svi i dalje čekaju da dođem i da kažem: "Neka, ja ću", i sin, i ćerka, i muž... - kazala je Konstrakta, pa iznela više detalja iz svog doma.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Volim da kuvam, da. Volim da sam u kući, dočekujem, ispraćam, pratim šta je bilo. Deca imaju 14 i 12 godina. Oni su već poprilično samostalni, nije im potrebno moje prisustvo. Sad više mentalno... U drugoj meri im trebam. Nije lako, prilagođavaju se situaciji, da me nema često... Postoji volja za prihvatanjem situacije - rekla je umetnica sa osmehom na licu, koju ne dotiču negativni komentari.

- Moj muž dosta strada sada. Pogotovo njemu sada nije lako. On dosta sedi na Tviteru i gleda šta se tamo dešava. A svi znamo da je Tviter dosta konfliktna mreža. Jasno je da je Konstrakta jedno, mi smo u kući nešto drugo. Polako se navikavamo na sve. Sudovi se peru sami... (smeh) Mislim da su ranije svi mislili da se sudovi peru sami, kuća se čisti sama... Međutim, situacija nije takva - dodala je ona.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kraj škole je buran. Buran je jako. Dobro je što više nema onlajn nastave, a čini mi se da je škola sad organizovanija, testovi idu po nekom rasporedu, ne odgovaraju sve odjednom na kraju godine. Nema prevelike histerije, hajde tako da kažem - zaključila je Konstrakta za "K1".

ĐOKOVIĆ SLAVIO DO KASNO U NOĆ Jelena napravila haos uz pesmu Zorice Brunclik

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading