TORTOM NEPRIJATNO IZNENADILI GOSTE! Petar Grašo i Hana na meti kritika, a evo i zašto! (FOTO)
Printscreen

Ćerka Tončija Huljića, Hana Huljić, i muzičar Petar Grašo našli su se na meti kritika zbog mladenačke torte koju su mnogi kometarisali, a koja je očigledno, ne baš prijatno, iznenadila sve.

Hana i Petar venčali su se 18. februara u crkvi Svetog Franje u Splitu, a nakon ceremonije mladenci su sa zvanicama imali svadbeno veselje.

Naravno, kao neizostavni deo je mladenačka torta, iako smo od poznatih navikli da imaju spektakularne torte na nekoliko spratova, ukrašene svim i svačim, to nije bio slučaj.

Duštvenim mrežama kruži fotografija na kojoj Grašo pozira pored svadbene torte koja, po mišljenju nekih, izgleda prilično obično. Torta nije imala više spratova, bila je bela i ukrašena skomno, belim šlagom.

Kako navode hrvatski mediji, torta je izgledala vrlo skromno i jednostavno, a jer su verovatno takvi i njih dvoje, budući da ni jedno ni drugo nisu bili oduševljeni količinom pažnje koju je njihova veza dobila u javnosti, te su o svemu tome govorili minimalno.

TORTOM NEPRIJATNO IZNENADILI GOSTE! Petar Grašo i Hana na meti kritika, a evo i zašto! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Zanimljivo je da Grašo nije imao samo jednog kuma, već dva. Pored košarkaške legende Dine Rađe (54), kumovao je i poznati slovenački kuvar Tomaž Kavčić.

Grašo i Kavčić su dugogodišnji prijatelji, a Kavčić mu je jedno vreme bio mentor. Naime, Petar je Kavčiću bio kum na njegovoj svadbi. Poznaju se više od 10 godina, otkako je pevač maštao o ugostiteljskoj karijeri i sa roditeljima Snježanom i Zoranom vodio nekadašnji porodični restoran, gde je i održana svadbena večera.

S druge strane, Hana je malo jednostavnija. Ona je zadržala jednostavnost, te je imala jednu kumu, ali je odabrala i jednostavnu šminku, ali je sve upotpunila prelepom i unikatnom, belom venčanicom splitskog dizajnera.

PRIČE IZ SPAVAĆE SOBE! Kija pokazala grudi, svi pali u trans kad su videli, Gastoz odmah reagovao (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
VBG

20.02.2022 22:56

Ovo je vencanje navrat-nanos tj. zbog trudnoce: vencanica staromodna-meni je ružna,frizura bezveze,torta ne moze biti prostija...