Hana Huljić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Vest o ljubavi između pevača Petra Graša i 14 godina mlađe Hane Huljić, inače ćerke poznatog tekstopisca i muzičkog producenta Tončija Huljića, podigla je veliku prašinu.

Grašo je nakon veze sa koleginicom Danijelom Martinović, sa kojom je bio čak 24 godine, oženio ćerku svog velikog prijatelja i sa njom dobio naslednicu Albu.

Petar svoj porodični život drži podalje od očiju javnosti, ali sada je u progovorio o supruzi Hani i ćerkici Albi.

- Devojčica moja draga još uvek može svuda, još nema vrtića, još nema škole, tako da možemo je vući ovde negde s nama blizu Splita, gde god postoji autoput i avion, ona je sa nama dva tri dana, voli da putuje, uživa, tako da stignem ono što najviše volim, a to je porodični deo - rekao je Grašo.

Pevač je otkrio i kako je Hana počela da piše i peva dečje uspavanke na hrvatskom i engleskom i kako je veoma ponosan na svoju 14 godina mlađu suprugu.

- Uvek sam se držao od tog nekog porodičnog hvaljenja, nisam ni tip koji hvali svoje pesme, niti najavljuje svoje pesme kao nešto najbolje ikad, pa mi je malo teško i da govorim o tim porodičnim talentima, ali moram... Hana je zaista vrlo talentovana kao muzičarka i uspavanke koje piše su meni vrlo čarobne - istakao je Grašo i dodao:

- Već sam previše pričao o njoj, mislim da joj to neće biti drago. Ona je osoba koja je tiha, ona tiho radi, ona je magistar klasične muzike tako da puno toga zna, ali ne voli svetla pozornice, na ovaj način nisu njen izbor, to je nešto što je čini posebnom - rekao je pevač za hrvatske medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading