Petar Grašo i Severina
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Pevačica Severina Vučković godinama unazad vodi borbu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a pre dve nedelje usledilo je razrešenje, kada je starateljstvo pripalo njenom bivšem partneru Milanu Popoviću.

Severina se ovim povodom nekoliko puta oglašavala, a pre nekoliko dana, na dodeli nagrada u Zagrebu, otkrila je i kako se bori u najtežim trenucima.

- Baš su me to i moji ukućani pitali, pošto sam ovu nedelju provela u ponedeljak na kaznenom sudu, utorak na opštinskom sudu, sredu u socijalnom, četvrtak kog lekara, sad na nagradama, sutra imam koncert.. mislim, zabavno je, zanimljivo -  reklaje Severina i otkrila da bi sve što joj se dešava poslednjih 11 godina moglo da se pretoči u film ili predstavu.

- Tarik bi hteo da radi predstavu, ali ja sam mu rekla moraš napraviti rijaliti pozorište jer ne može predstava stalno biti ista zato što je materijal sve svežiji, samo se događa i događa. Možda neka serija, ali u nekoliko sezona - rekla je pevačica u emisiji In Magazin i istakla da je humor taj koji pomaže i u najtežim životnim periodima.

- Humor nas je održao, njemu hvala. Mi smo jako duhoviti, pronalazila sam se u raznim pesmama ovde - "Mama ljubila morona" , rekla je Severina koja je na dodeli nagrada imala wet look. 

- Rekao mi je Grašo da izgledam kao da sam izašla iz friteze, volimo da se počastimo s vremena na vreme - rekla je ona.

Podsetimo, Severina je već neko vreme u žiži javnosti zbog situacije oko starateljstva na sinom koga je dobila sa Milanom Popovićem.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading