MAJKA JE MORALA DA JE OŠIŠA ZBOG PROBLEMA! Otkriven razlog zbog čega je Kristina nosila perike, a zbog ove greške je mnogo patila!
Printscreen

Zbog loše nadogradnje koju je Kristina Kika Đukić imala na glavi došlo je do komplikacija usled kojih je bilo neophodno da se reši te nadogradnje, ali i svoje prirodne kose zbog nekvalitetnog umetka.

Naime, kako je Kika navela u jednom od svojih snimaka, u tom poduhvatu pomogla joj je majka. Nakon skraćivanja kose, tragično nastradala jutjuberka navodi da se od tog trenutka sve promenilo. Njena plava duga kosa bila je odlika njenog samopouzdanja.

 

- Kada sam se pogledala u ogledalo počela sam da plačem, moja kosa bila je moje samopouzdanje - rekla je Kika tada.

Podsetimo, Kristina je bila uspešna influenserka a samo na društvenoj mreži Instagram pratilo je više od 350 000 ljudi. Kristina je rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine. Kika, koja je poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama, posustala je i digla je ruku na sebe.

KIKA JE BILA ŽRTVA SAJBER NASILJA! Oglasila se Kristinina saradnica i otkrila jezive detalje i šta je sve jutjuberka proživljavala!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading