TUGA! ČEKALA SAM DANAŠNJI DAN Majka Kike Đukić objavila njihov zajednički video koji jutjuberka nije stigla (VIDEO)
Pritnscreen

Jutjuberki Kristini Kiki Đukić danas je održan jednogodišnji pomen na Lešću u Beogradu, a njena majka Nataša u suzama je poručila pred medijima da je baš 8. decembra želela da objavi ćerkin video koji nikad nije pustila u javnost.

Printscreen

 

- Čekala sam današnji dan - rekla je ona grcajući u suzama. Video koji Kika nikad nije pustila, Nataša je objavila na svom Jutjub kanalu MAM4, a u njemu se može videti raspoložena Kika koja je video snimila upravo sa majkom.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Moj specijalni gost, mislim da nam je ovo treći ili četvrti put da snimamo zajedno - rekla je Kika u videu, gde su majka i ćerka zajedno igrale igricu crtanja zadatih predmeta i radnji, a jutjuberkini pratioci je trebalo to da pogledaju. 

Printscreen

 

U snimku od oko 11 minuta, Nataša i Kika se sve vreme smeju, zabavljaju i uživaju, dok njena majka danas konstantno briše suze što ju je izgubila. +

Na kraju videa, Kristina poručuje pratiocima:

- Ukoliko biste želeli da snimam još sa mamom, ostavite komentare ispod - rekla je ona, dok njena majka danas čita tužne komentare ispod tog snimka od Kikinih fanova, koji joj pružaju reči utehe.

Podsetimo, porodica je danas, 8. novembra, održala jednogodišnji pomen Kiki, a njena majka je pokazala sat sa ćerkinim likom. Pored najužeg kruga ljudi, Nataša se obratila i medijima kratko, te poručila da će nikad viđen Kikin video danas podeliti na svom Jutjub kanalu.

PRAVI RAZLOG DECENIJSKE SVAĐE Dragana Mirković progovorila o pomirenju sa Sekom Aleksić

 

Komentari (0)

Loading