"KIKA NEĆE IMATI MIRA DOK SE NE SAZNA ISTINA O NJENOJ SMRTI" Nataša Đukić u emotivnoj ispovesti za Alo! otkrila javnosti nepoznate detalje jutjuberkine smrti
alo privaatna arhiva

Prošlo je godinu dana otkako je mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić tragično nastradala. Obdukcionim nalogom zvanično je utvrđeno da je Kika preminula usled trovanja opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam, ali njena majka Nataša ne veruje u to, jer kako je objasnila, njena ćerka nije koristila narkotike. U potresnoj ispovesti za Alo!, Nataša je progovorila agoniji kroz koju prolazi.

alo privaatna arhiva

 

- Otkako je Kika preminula, ja prolazim kroz agoniju. Pitaju me ljudi odakle crpim snagu, ne znam šta da im kažem. Ne mogu da pronađem mir, ne jedem, ne spavam. Čim zadremam kroz glavu krenu da mi prolaze pitanja, sećanja, sve nelogičnosti u vezi s Kikinom smrću. Znate, ja nisam majka koja zato što ne može da se pomiri s gubitkom deteta izmišlja scenarije po glavi. Samo želim da saznam istinu, to dugujem Kristini. Ja na ovom, a Kika na onom svetu neće pronaći mir dok se ne sazna šta se sa njom dogodilo - govorila je Nataša.

Celu ispovest Kikine majke, razloge zbog kojih je Nataša uverena da njena ćerka nije digla ruku na sebe, kao i saznanja do kojih je došla možete pročitati u sutrašnjem broju Alo! novina. 

POSTAJE BAKA Ćerka Anice Dobre u drugom stanju, porodiće se na privatnoj klinici, a evo kada joj je termin za porođaj!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading