"UPRAVO MI JE VRAĆEN KIKIN TELEFON" Nataša Đukić otkrila nove detalje slučaja preminule jutjuberke: UREĐAJ JE BLOKIRAN ZBOG OVOGA!
Printscreen

Jutjuberka Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva 8. decembra prošle godine u stanu koji je iznajmljivala , a policija je tokom israge zaplenila i njen telefon koji je tek sada vraćen njenoj maci Nataši Đukić.

Nataša je u nekoliko navrata govorila da tužilaštvo i dalje istražuje telefon njene pokojne ćerke, a sada je pokazala mobilni i napisala da je neko blokirao karticu pokušavajući da provali šifru.

- Upravo mi je vraćen telefon. Po ovome, nema mogućnosti da se uključi jer je suviše puta pokušano da se uključi sa pogrešnom šifrom, a poslednji put u avgustu - napisala je Kikina majka koja je objavila i fotografiju mobilnog telefona.

U nedavnoj ispovesti za Alo! Nataša je otkrila kroz kakvu agoniju prolazi. Ona je tom prilikom otkrila zbog čega je uverena da je njena ćerka ubijena.

alo privaatna arhiva

 

-Dok sam se vozila autobusom, prišao mi je nepoznati momak i pitao me da li sam ja Kikina majka. Rekao mi je da je veče pre Kikine smrti video moju ćerku u blizini Obilićevog venca sa dva momka. Jedan je bio visok i mršav, a drugi mali i nabijen. Prema njegovim rečima, nizak dečko je rekao Kiki: „Mrtva si.“ Kada sam to čula, zamolila sam ga da ga snimim. Obećala sam mu da će biti zaštićen, nikada ne bih odala njegov identitet. Blurovala bih mu lice, izmenila boju glasa... Želela sam da on kaže šta je video jer nije isto kada ja prepričam i kada to kaže ipak nego drugi. On mi nije dao svoj kontakt telefon, uzeo je moj broj i obećao je da će mi se javiti. Međutim, verovatno se uplašio i nikada me nije pozvao- rekla nam je ona tada.

"TRAŽIM OSLONAC DA NE PADNEM OD BOLA" Udovica Marinka Rokvića ne krije tugu: DRHTIM KAO PRUT NA HLADNOM VETRU!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading