KIKA JE BILA ŽRTVA SAJBER NASILJA! Oglasila se Kristinina saradnica i otkrila jezive detalje i šta je sve jutjuberka proživljavala!
Printscreen

Mira Vladisavljević, direktorka Balkan tube festa, oglasila se za pomenuti portal, nakon što je jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić (21) izvršila samoubistvo.

Kika je, inače, bila član pomenutog Balkan tube festa. Tragedija se desila u noći između 8. i 9. decembra.

Kako je Mira rekla, tragedija se dogodila nakon što je Kika, kako tvrdi, godinama vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

KIKA JE BILA ŽRTVA SAJBER NASILJA! Oglasila se Kristinina saradnica i otkrila jezive detalje i šta je sve jutjuberka proživljavala!

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Kika, koja je poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama, posustala je i digla je ruku na sebe.

- Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju i o devojci koja se pet godina borila sa bulingom. Molim vas imajte razumevanja - kroz suze nam je rekla Mira.

Podsetimo, Kristina je bila uspešna influenserka a samo na društvenoj mreži Instagram pratilo je više od 350 000 ljudi. Kristina je rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine.

JAVNOST JE U ŠOKU! Prijatelji se opraštaju od srpske jutjuberke koja je izvršila samoubistvo, imala je samo 21. godinu, a njihove reči cepaju dušu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading