Aleksandar Babić
Foto: Alo/Društvene mreže

Kako je napisao njegov kolega Ivica Zdravković na svom Fejsbuk profilu, Aca ima 47 godina, oženjen je, radi kao ljekar u Domu zdravlja. I na kiseoniku je po cijeli dan s obzirom na to da se bori sa cističnom fibrozom, koja mu je uništila pluća.

- Bori se kao lav. Ide na posao pod kiseonikom. Ne da se. I tako već godinama – kazao je on.

S obzirom na Acinu nesebičnost i strast prema pomaganju ljudima, Zdravković je odlučio da pronađe način kako bi pomogao njemu.

Pisao je Univerzitetskoj klinici za torakalnu hirurgiju u Beču, koja je u posljednjih par godina izvela najviše transplantacija pluća u Еvropi, kako bi ga pregledali i operisali ukoliko je to moguće.

S obzirom na to da mu nisu još odgovorili, Zdravković se nada da neko od kolega ima kontakt sa lekarima u Beču na navedenoj klinici kako bi urgirali da ga samo pregledaju i kažu koliko je operacija moguća.

Njegov slučaj je posebno težak i s obzirom na to da ima Kartagenerov sindrom, što znači da su mu svi organi smešteni naopako, u smislu da je srce desno, jetra levo i slično.

BONUS VIDEO

@alo_portal Koliko košta odevna kombinacija Milene Popović?! Celu emisiju “U ringu” sa Milenom Popović možete pogledati na našem YT kanalu ▶️ #alo #alonovine #fypシ #alodnevnenovine #milenapopovic #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading