PRELJUBNICA Liz Tras varala muža sa mentorom (FOTO)
EPA

Liz Tras je najavljena za novu premijerku Velike Britanije koja će zameniti Borisa DŽonsona, pobedivši Rišija Sunaka sa 81.326 glasova u odnosu na 60.399 glasova koje je on dobio.

Kraljica će u utorak zvanično imenovati Trasovu za premijerku, a ona se sada suočava sa izazovima rasta ekonomije i podrške ljudima kroz krizu troškova života.

I dok je svima poznata politička karijera trenutne ministarke spoljnih poslova i buduće premijerke, ono što je ipak bio najveći šok u javnosti je njena ljubavna afera!

Daleko od politike, udata je za računovođu Hjua O'Lirija od 2000. godine, a par ima dvoje dece. Međutim, Trasova je bila u centru skandala kada je 2006. godine uhvaćena da ima aferu sa bivšim poslanikom Torijevaca Markom Fildom.

 

 

Sve je počelo kada je Trasova imala samo 25 godina i napravila svoj prvi upad u politiku tako što se borila protiv Hemsvorta u Zapadnom Jorkširu i smanjila laburističku većinu sa 24.000 glasova na manje od 16.000. Konzervativna partija je bila impresionirana, a da bi poboljšala svoje šanse da u budućnosti obezbedi mesto koje je moguće osvojiti, Mark Fild, koji je bio ministar "u senci" za London, određen je za njenog političkog mentora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading