UBICI TINE TINTOR PRETI VIŠEDECENIJSKI ZATVOR Nesrećna devojka izgorela u kolima (FOTO)
Tanjug/Ap

 

Podsetimo, Rags je išao 250 kilometara na sat kada se zakucao u automobil u kom je bila Tina sa svojim psom Maksijem. Od siline udarca Tinin automobil se zapalio, a nesrećna devojka živa je izgorela zajedno sa svojim ljubimcem.

"Rags se trenutno nalazi u kućnom pritvoru, jer je klub za koji igra platio kauciju od 150.000 dolara. Posle nesreće on se teretio za izazivanje saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom i prekoračenje brzine, ali je u međuvremenu krivična prijava protiv njega proširena, tako da se on sada suočava sa četiri optužbe", piše The San.

Njemu će se pored gorenevadenih dela, suditi i za vožnju pod dejstvom alkohola, jer je utvrđeno da je u trenutku sudara bio pijan, kao i za posedovanje oružja, jer je u njegovom automobilu nađen napunjen pištolj. Ukoliko Ragsa osude po svim tačkama optužnice, može da dobije i 46 godina zatvora, navodi "Kurir".

Mediji su preneli i da je utvrđeno da je prednji deo Ragsovog automobila udario u zadnji deo Tininog auta, što praktično znači da se otpozadi zakucao u nju, te da devojka ni najmanje nije kriva za udes.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading