OVO JE AMERIKANAC KOJI JE UBIO SRPKINJU! Poznati sportista vozio pijan 260 na sat prilikom nesreće, policija pronašla pištolj u automobilu! (VIDEO)
Foto: Profimedia/Facebook

Srpkinja Tina Tintor (23) preminula je nakon stravične saobračajna nesreće koja se 3. novembra dogodila u Nevadi u noći između utorka i srede. Brzo je otkriven identitet vozača drugog automobila, a u pitanju je doskorašnja zvezda NFL tima Las Vegas Rajdersa - Hendri Rags III.

Devojka srpskog porekla preminula je od posledica opekotina jer nije uspela da se izvuče iz smrskanog automobila, dok su Henri i njegova partnera preživeli udes.

 

 

Otkriveno je da je Rags vozio 260 kilometara na čas, iako je u tom delu grada ograničenje svega 60. Sada se Amerikanac suočava sa kaznom zatvora do 20 godina zbog vožne pod dejstvom alkohola. Takođe, tu je i nesavesna vožnja koja je za posledicu imala smrt ili fatalnu nesreću i za koju može da dobije od jedne do šest godina zatvora. Rags se suočava i sa optužnicom za posedovanje oružja pod dejstvom alkolola s obziro na to da je u trenutku nesreće u vozilu imao napunjen pištolj.

Rags je prošle godine izabran kao 12. pik na draftu u NFL ligi, ima dete, a po slikama na Instagramu može se zaključiti da je fan brze vožnje i skupih automobila.

 

 

On je nakon nesreće pušten iz zatvora jer je platio kauciju od 150.000 dolara. Navodno, nije želeo da sarađuje sa policijom nakon nesreće, pa je vikao na njih. Slučaj će uskoro dobiti svoj epilog.

Nesrećna Tina pored sebe u kolima je imala i psa.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading