JEZIVA ISPOVEST UJAKA TINE KOJA JE ŽIVA IZGORELA "Video sam olupinu, pomislio da je neko poginuo i nastavio kući" (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Printscreen

Ona je stradala kada je na nju, u pijanom stanju, pri brzini većoj od 150 kilometara na sat, kolima naleteo bivši igrač Las Vegas Rajdersa, Henri Rags III. Tina je živa izgorela.

Predrag Komazec, Tinin ujak, kaže da još uvek nije u stanju da priča o nastardaloj sestričini, ali i da će više reći nakon završenog sudskog postupka koji je u toku.

"Voleo bih da mogu da pričam o Tini ali u ovom trenutku je još rano jer je sudski postupak, koji mi se baš i ne dopada kako teče, u toku. Ne bih rekao da ide onako kako bi trebalo da ide, ali moram još koji mesec da sačekam i vidim šta će biti, kako bih mogao da pričam o tome", naveo je potreseni ujak za Novu.

O nesreći, Predrag Komazec govorio je pre izvesnog vremena i za lokalne medije u Nevadi.

"Dok sam se vraćao kući iz noćne smene te kobne noći, naišao sam na mesto nesreće. Sa moje desne strane, na sredini puta nalazila se spaljena metalna olupina automobila. Pomislio sam da je neko poginuo i nastavio put do kuće“, naveo je Tinin ujak.

Samo tri semafora dalje, porodica je očajnički pokušavala da pronađe Tinu.

„Nakon što je radila šest dana te nedelje, Tina je izašla sa drugaricom i povela svog zlatnog retrivera Maksa u šetnju. Poslala je poruku svojoj mami da je obavesti da će kasno doći kući, ali nije došla. Majka je pokušala da je pozove ali se uključivala govorna pošta“.

Istovremeno, na lokalnim portalima neprestano su izlazile vesti da je poznati fudbaler doživeo udes. Bilo je i fotografija ugljenisanog vozila i vesti da je vozač tog automobila preminuo. Tinina majka je shvatila o kome se radi, jer je njena ćerka vozila taj automobil.

„Moja Tina, sinoć nije došla kući“, rekla je uznemirena majka i Predragova sestra Mirjana kada se pojavila pred vratima bratovljeve kuće.

Henri Rags III pušten je kući samo dan nakon nesreće. Iz pritvora je izašao uz kauciju od 150.000 dolara. Optužen je za više krivičnih dela, uključujući vožnju pod dejstvom alkohola koja je imala smrtni ishod i bezobzirnu vožnju. Stavljen je u kućni pritvor.

Mlađa žena prišla recepciji, rekla ovo i nestala! - Alo.rs

Dok je bio u bolnici, Rags je pobesneo, te je čak pokušao da izvadi infuzije iz ruke i monitor iz prsta.

„Vodite me je*eno odavde“, vrisnuo je Rugs, navodi se u policijskom izveštaju.

U trenutku nesreće Rags nije alkotestiran, a dva sata nakon nesreće, kada su mu izvadili krv na analizu, imao je 0,161 promil alkohola u krvi, što je dvostruko više od zakonske granice u Nevadi. Vlasti su nakon nesreće rekli da je proslavljeni fudbaler vozio brzinom od 156 kilometara na čas kada je udario u Tinin automobil. Ako Henri Rags III bude proglašen krivim preti mu kazna od najmanje dve, a najviše 50 godina zatvora.

Dete na pešačkom prelazu u Novom Sadu udario vozač "škode" - Alo.rs

Tina Tintor bila je dvadesettrogodišnja devojka rođena u bivšoj Jugoslaviji. Rođena je prevremeno, a nakon bombardovanja, 2000. godine, njeni roditelji sele se u Sjedinjene Države, sa Tinom i njenim mlađim bratom Đorđem.

Tina je završila srednju školu, a posebnu ljubav gajila je ka svojim psima i mačkama. Želela je da bude medicinska sestra, a onda se predomislila i fokusirala se na kompjutere.

Tinina mama, nakon smrti ćerke, naručila je ogromnu fotografiju svoje ćerke, a kada je porodica okačila na zid, njihov sibirski haski je danima plakao i lajao, naveo je ujak.

„Pas nije jeo četiri, pet dana zaredom jer je shvatio da se Tina neće vraćati kući. Moja sestra je nedavno usvojila još jednog zlatnog retrivera, da je podseća na Tinu. Bilo je malo oklevanja kako da ga nazovemo, ali smo mu dali ime Maks“, istakao je ujak nastradale Tine.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading