VELIKA TRAGEDIJA Mladići poginuli u direktnom sudaru
MUP

Njih dvojica su, prema potvrdama iz Okružnog tužilaštva Trebinje, upravljali automobilima “audi 6” i BMW X3, u kome se na mestu suvozača nalazio još jedan mladić i on je zadobio teške telesne povrede, zbog čega je hospitalizovan na Odeljenju intenzivne nege u Bolnici Trebinje, ali, i pored dijagnostifikovanih lomova kostiju, nije životno ugrožen, prenosi Srpskainfo.

Okružni tužilac je, prema obavljenom uviđaju koji je urađen zajedno sa policijom, utvrdio da je na putu došlo do direktnog sudara, jer su se kretali iz suprotnih pravaca.

– Vozilo “audi A6”, kojim je upravljao M.V., kretalo se iz pravca Gacka, a u susret mu je dolazio BMW X3 iz pravca Bileće, kada je došlo do direktnog sudara”, kazao je za Nezavisne Srđan Vukanović, portparol Okružnog tužilaštva Trebinje.

Najverovatniji uzroci ove nesreće su neprilagođena brzina uslovima na putu i možda alkohol, što će se još ispitati, jer je tužilac naredio da se tela prevezu u Prosekturu Trebinje radi daljih pretraga.

Forenzički patolog, doktor Dražen Damjanjuk iz Prosekture Trebinje je potvrdio da će sve biti obavljeno u ponedeljak, te da će raditi samo spoljni pregled tela, a to podrazumeva i nalaz krvi.

U ovom se slučaju neće utvrđivati ni krivica jer su oba vozača stradala, pa nema potrebe ni za dodatnim veštačenjima.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading