STRAVIČNE VESTI IZ LESKOVAČKOG PORODILIŠTA U dva dana rođene dve mrtve bebe
Alo/ M. Š.

Dva dana zaredom u leskovačkom porodilištu rođene su mrtve bebe. Slučaj dve mlade porodilje u ovom gradu uzbunio je javnost, a načelnica ginekologije i akušerstva u ovoj bolnici Slađana Stojanović rekla je da su obe bebe već bile mrtve kada je porođaj počeo. Takođe, obe majke su pre toga imale viruse.

Žena čija je beba prekjuče mrtvorođena, preležala je korona virus u septembru ove godine, a druga, rođena 1999. godine, je na testu bila negativna, ali je u devetom mesecu trudnoće imala nedelju dana visoku temperaturu, gušenje i kašalj. Međutim, sve vreme je bila pod terapijom. U svakom slučaju bio je neki virus - objasnila je Stojanović.

Vodio učenice u vikendicu na se*s! Organizacija "Stop pedofiliji" razotkrila pravo lice nastavnika iz Varvarina - Alo.rs

Jedna trudnica ima 30 godina, a druga 23, obe trudnoće su uredno vođene, a prema rečima načelnice ginekologije niko ne može da zna kako virus i u kom tromesečju deluje na plod u materici i kakve posledice ostavlja, piše Srbija Danas.

U ovom porodilištu se u proseku godišnje mrtvo rodi osam beba. Prošle godine zabeležena su četiri takva slučaja, 2020. godine deset, a 2019. godine isto četiri.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading