MONSTRUM VODIO UČENICE U VIKENDICU NA SE*S! Organizacija "Stop pedofiliji" razotkrila pravo lice nastavnika iz Varvarina
Alo

Miodrag Đ. (71) iz Varvarina, profesor u penziji koga deca zovu Đile Car, devojčici od 12 godina slao je putem Fejsbuka eksplicitne fotografije svog polnog organa i predlagao joj da imaju seks i grupnjak s njenim drugaricama! U prepisci je priznao da je već bio s maloletnicama, ali i svojim učenicama od 17 i 18 godina, koje je dovodio u svoju vikendicu u podnožju planine Jastrebac!

Profesor je izveo brojne generacije učenika i učenica u Srednjoj školi u Varvarinu pre nego što je otišao u penziju. Predavao je mašinsku grupu predmeta, a prema šokantnom priznanju, imao je seksualne odnose sa učenicama od 17 i 18 godina, ali i sa 13-godišnjakinjama! 

STIGLA PRESUDA BIVŠEM DIREKTORU KETERING END BEJKA Masturbirao pred detetom, dobio 2,5 godine robije

Otkrili su ga operativci međunarodne organizacije Stoppedofiliji SP sa sedištem u Srbiji. Prepiska profesora sa njihovom diverzijom devojčice od 12 godina trajala je godinu dana.

MONSTRUM VODIO UČENICE U VIKENDICU NA SE*S! Organizacija

Foto: Alo.rs

 

 

Profesor je najpre bio fin u konverzaciji, predstavio se devojčici i napisao šta je po zanimanju, kao i gde je predavao, ali nedugo nakon toga pokazao je pravo lice.

„Slatka si malena. Je l’ bi volela da se sa mnom je*eš? Ne treba da se bojiš, nežan sam. Ako želiš da se je*emo, doći ću ja u Kragujevac“, uporan je bio profesor.

U prepisci je tražio od devojčice da se fotografiše gola, dok je uporedo slao nekoliko slika svog polnog organa i video u kojem masturbira, uporno je pitajući da li joj se sviđa to što vidi. Na njen zahtev prikazao je i svoj lik.

ODBRANA PRINCA ENDRJUA TRAŽI ISPITIVANJE PSIHOLOGA KOJI JE LEČIO ŽRTVU Tvrde da ona ima "lažna sećanja" koja su joj usađena

Miodrag Đ. je za vreme prepiske odlazio na svoju vikendicu u Zdravinju, fotografisao kuću i okolinu, a slike slao maloletnici i pozivao je da dođe kod njega.

MONSTRUM VODIO UČENICE U VIKENDICU NA SE*S! Organizacija

Foto: Alo.rs

 

 

„Želim te kod mene na planini da se je*emo. Bilo bi nam slatko. Nema ništa lepše nego kad se pi*ka širi i skuplja oko ku*ca. Videćeš kada to osetiš“, samo su neke od vulgarnosti koje je profesor pisao maloletnici.

Stoppedofilija: Pozivamo žrtve da se jave

U organizaciji Stoppedofiliji SP kažu da su bili zatečeni kada se prosvetni radnik u penziji obratio diverziji devojčice od 12 godina i da su se nadali da će odustati od svojih bolesnih namera.

- Ne možemo a da se ne zapitamo kako je ta osoba predavala u jednoj srednjoj školi? Ima li potencijalnih žrtava među maloletnim učenicama čiji je bio profesor? Nažalost, nikada ne možemo biti sigurni ko nam vaspitava našu decu, uči i brine o njima. Ovo je poraz svih nas - izjavili su iz Stoppedofilje SP, i pozvali eventualne žrtve profesora da im se slobodno obrate ukoliko ih je dotični na bilo koji način uznemiravao, naročito ako je toga bilo u školi gde je predavao.

 

                                                                                                                

Nekoliko puta je na pitanje devojčice odgovarao da mu ne smeta što ona ima samo 12 godina, a potom joj je priznao da je već imao seks sa nekoliko maloletnica!

MONSTRUM VODIO UČENICE U VIKENDICU NA SE*S! Organizacija

Foto: Alo.rs

 

 

- Da, jedna je imala 13 godina, i sa malo starijima, mojim učenicama koje su bile treći i četvrti razred, 17 i 18 godina. Prethodno smo menjali slike, a onda su dolazile više puta u moju vikendicu u selu Zdravinje. Ljubili smo se i voleli, mazio sam im ribicu, a one meni ku... Spavali smo zajedno - usledilo je šokantno priznanje profesora.

Iz organizacije Stoppedofiliji SP koja je otkrila pravo lice profesora, kažu za Alo! da su obavestili nadležne iz sistema bezbednosti o aktivnostima ovog predatora, te da očekuju njegovo hapšenje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milisav

29.01.2022 06:37

Za ovu matoru bitangu,taman doživotna i nema nikakvog više komentara,niti suđenje...