SVI SKANDALI ĐILASOVOG "EDUKATIVNOG" RIJALITIJA Tukli se, pokazivali polni organ, imali odnose, vređali Srbe...
Printscreen Youtube

Brojni skandali i neprimerno ponašanje učesnika obeležili su ovaj rijaliti, a tada smo prvi put imali prilike i da vidimo intimne odnose na televiziji, tuču, kao i propagiranje mnogih nemoralnih vrednosti.

Odnosi u rijalitiju 

Naime, Ena Popov i Marko Miljković otpočeli su tada svoju vezu koja je bila propraćena brojnim svađama, ali i intimnim odnosima. 

Nasilje u rijalitiju

Takođe, Veliki brat je promovisao i nasilje te smo imali prilike da vidimo kako Nevena Mililčević udara Ivanu Stamenković Sindi,

Takođe jedna rijaliti ulesnica vređala je i jevreje i propagirala je da Ava Karabatić ne treba da pobedi jer je Hrvatica. Ova probelmatika obuhvatila je i Slavka koji je izjavio da "makedonska nacija ne postoji, i da je Tito to izmislio", dok je "kraljica skandala" Ava oplela po Srbima i Vukovaru.

Tokom svađe, pevačica jee bacila tanjir, došlo je do polivanja vodom,ali ona nije  izbačena iz kuće jer, prema odluci Velikog Brata, nije bila namera da je povedi.

Po istim izgovorom ni Milić Vukašinović nije isključen iz takmičenja kada je Vendi udario vratima pri jednoj svađi. Povučena manirima drugih ukućana, Soraja je jednom prilikom iz sve snage zabila tortu u lice Maji Nikolić, kako bi joj se revanširala zbog nominacije, zbog čega, naravno, nije bila sankcionisana, kao ni Ava koja je ošamarila Željka tokom jedne svađe.

Prevara u rijalitiju 

 

Nekadašnja učesnica Velikog brata Marijana Seifert tokom svog učešća u rijalitiju privlačila dosta pažnje, pre svega zbog svoje afere sa Nikolom Nemeševićem Nemešom, iako je tada bila u braku sa Ivanom Čvrljkom sa kojim ima i ćerku.

Nemeš i Marijana imali su odnos pred kamerama, o čemu se dugo pisalo i pričalo, a njihova veza bila je i više nego turbulentna. Plavokosa Hrvatica je u ovoj sezoni Velikog brata 2011. godine i pobedila, kasnije se i razvela od supruga i nastavila vezu sa Nemešom. Njihova romansa nije bila ništa manje burna ni napolju.

Tragedije Velikog brata

Tragedija u kojoj su život izgubili Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin samo je jedna u nizu stravičnih smrti kojima je zajednička veza kuča na Košutnjaku. Prvo je ljubavni par doživeo saobraćajnu nesreću u selu Lisović, i to na putu do Ksenijine vikendice, za koju su mnogi mislili da je Filipov način da ih oboje još tada usmrti. Dva meseca nakon toga, 16. marta 2010, Filip je Kseniji oduzeo život, a potom izvršio samoubistvo. Kapisoda je bio učesnik treće sezone "VIP Velikog brata" 2009. godine, kada je osvojio treće mesto.

"Veliki brat" koji je sniman 2007. godine prekinut je, odlukom produkcije, zbog pogibije troje učesnika koji su ranije napustili šou. Elmir Kuduzović, Stevan Zečević Zeka i Zorica Lazić doživeli su saobraćajnu nesreću kad je automobil u kojem su se vozili pri brzini od 150 kilometra na sat neobjašnjivo promašio most, sleteo s puta i odleteo u reku. Troje od četvoro takmičara je poginulo na mestu, dok je Vladimir Sarić preživeo samo zato što je ispao iz auta. Vest o njihovoj smrti 29. decembra ujutru šokirala je celu Srbiju, ali i region.

Jedan od nastradalih učesnika "Velikog brata" je i Dalibor Andonov Gru, koji je poginuo u septembru vozeći kajt na Dunavu. Reper je, takođe, učestvovao u "VIP Velikom bratu“ 2009. godine, gde je proveo 29 dana i osvojio drugo mesto.

- Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog kanapa i kajt mu je ušao u "loop", odnosno počeo nekontrolisano da se okreće. Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta u roku od dvadesetak sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov - rekao je tada očevidac.

Antal Skendžić, takođe učesnik "Velikog brata", 2007. godine brutalno je ubio svoju majku Rozaliju, a za ovaj zločin dobio je kaznu zatvora od 10 godina.

Nakon što je odslužio kaznu, Antal je pušten na slobodu, međutim, po izlasku iz zatvora otišao je u kuću svoje bake, u Lukinom Selu kod Zrenjanina, kojoj je pretio i tražio nasledstvo, zbog čega je, po njenoj prijavi za uznemiravanje i zlostavljanje, ponovo završio u pritvoru od mesec dana.

Antal je zatim pretio i svom dečku, transvestitu Danielu Pinteru, koji je nakon njegovih pretnji pobegao u Nemačku.

Pokazao polni organ

Peđa Jovanović, svima poznatiji kao Peđa D Boj pričao je da je bio član sekte, družio se sa svetskim džet-setom, a bio je i žigolo. Njegovo učešće u rijalitiju propratili su brojni skandali, ali onaj koji je šokirao Srbiju i o kom i mnogi danas pričaju - jeste kada je skinu gaće u programu i svima pokazao polni organ. 

Peđa je sedeo u dnevnoj sobi sa ukućankama, započeo priču o vođenju ljubavi, te je tom prilikom u jednom momentu pred kamerama pokazao svoj polni organ, koji je zatim stavio i na sto.

Podsetimo, inostrana istraživanja utvrdila su da je rijaliti "Veliki brat" izuzetno štetan po psihičko zdravlje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (8)

Loading
Teodor

03.06.2023 17:44

Srbija vise nece dozvoliti da se vise desavaju ovakve stvari poput velikog brata djilasov rezim sekte.

Mila

03.06.2023 17:44

Zadruga je za njihov rijaliti pozorište.

Dragana

03.06.2023 17:52

Veliki brat je bio pun skandala, kiča i šunda.

Olivera

03.06.2023 18:01

U Velikom bratu je najviše bilo skandala i nasilja.

Una

03.06.2023 18:03

Najveći skandali dešavali su se u Velikom bratu.

Dejan

03.06.2023 18:25

Ma nezna se koji je gori rijaliti bruka i sramota, samo je bitno da ih nebude vise