SKIDAO JE GAĆE PRED KAMERAMA, MUVAO NAJZGODNIJE STARLETE! Danas gazi petu deceniju i još uvek nije našao ljubav svog života 08:56 Vip 0
POLICIJA URGIRALA U ŠIMANOVCIMA Izmetom polio rijaliti učesnicu, pa ga pripadnici MUPa odveli, opšti haos u Beloj kući! 18:45 Vip 0
BLIZANCI OD RIJALITIJA ZARADILI 400.000 EVRA! Jedan od braće šokirao otkrićem: "Ne želim da se zaposlim, iako me tata stalno tera!" 16:30 Vip 0
STRAVIČNA PRIČA BIVŠE RIJALITI UČESNICE! Oteli je i zakjučali u podrumu, amputirali joj nogu, a brata ubili dok je bila u invalidskim kolicima! 20:20 Vip 0
BILA U RIJALITIJU, POSTALA VODITELJKA, NJEN INTIMNI SNIMAK OBIŠAO SRBIJU! Odjednom nestala, povukla se, a evo kako danas izgleda Jelena Žeželj (FOTO) 00:20 Vip 0
"POGINULI SU MI PRED OČIMA" Ona je bila svedok jezive tragedije: Sećam se svega, to me progoni! 07:15 Vip 0
TRAGEDIJA ZBOG KOJE JE PREKINUT "VELIKI BRAT" Prošlo je punih 18 godina od jezive nesreće, samo jedan član je preživeo 09:35 Vip 0
17 GODINA OD STRAVIČNE TRAGEDIJE Učesnici "Velikog brata" izgubili su živote na jeziv način, automobilom su sleteli u reku 07:29 Hronika 0
"DOVELI SU ME DO LUDILA I PONIZILI KAO NIKAD!" Evo zbog koja dva repera je Era Ojdanič plakao kao kiša 08:40 Vip 0
KO JE PRVA POBEDNICA U ISTORIJI RIJALITIJA? Tokom takmičenja nije bila ni sa jednim muškarcem, a nakon pobede se povukla iz javnosti! 10:20 Vip 0
BIVŠA RIJALITI UČESNICA PROŠLA KROZ PAKAO Oteli su je i zakjučali u podrumu, amputirali joj nogu, a brata ubili dok je bila u invalidskim kolicima! 10:08 Vip 0
POBEDIO U VELIKOM BRATU, PA NESTAO BEZ TRAGA! Za njega kažu da je najkulturniji rijaliti učesnik ikada, promenio život iz korena 21:40 Vip 0
BRUTALNA SVAĐA KARLEUŠE I BIVŠEG ZADRUGARA Jelena žestoko uzvratila na provokacije, haos na mrežama: Ti si čovek seljak! 08:00 Vip 0
BIVŠA MANEKENKA PROVELA TRI MESECA U PODRUMU! Amputirali su joj nogu, zbog bolesti imala 39 kilograma 06:30 Vip 0
UČESNIK VELIKOG BRATA SVIREPO UBIO MAJKU! Ovo su horor detalji iz života bivšeg rijaliti takmičara 06:30 Vip 0
ŽELIMO DA ZNAMO KO JE ČUO KRIKE NA MOSTU! Porodica nestale rijaliti učesnice očajna, majka hitno zahteva novu istragu! 17:05 Vip 0
VODITELJKA SAOPŠTILA VAŽNU INFORMACIJU Ovo je najveće poniženje u istoriji rijalitija, u kući zavlado muk, snimak postao viralan 15:00 Vip 0
BEŽALA SAM PO SOBI, ZGRABIO ME JE... Stravična ispovest učesnice Velikog brata ledi krv u žilama, preživela je strašno zlostavljanje 16:40 Vip 0
RIJALITI UČESNIK OSTAO NEPOKRETAN Bio je sa 550 žena, javnost ga pamti kao najvećeg zavodnika, a onda je doživeo nezgodu 15:39 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
POČELO JE KAO POBUNA BAHATIH I BOGATIH, A SAD JE POBUNA NERADNIKA PROTIV RADNIKA Zbog blokadera od jutros ne ide 130 tramvaja i 150 autobusa! 07:30 Vesti 29
PROFESOR SRUŠIO SNOVE JOVU BAKIĆU: "Polako sa to dinstanje, moglo bi da potraje JAAAKO DUGO!" 07:14 Vesti 12
HOROSKOP ZA PETAK, 21. MART Raku nerazumevanje nadređenih, Devici konflikti i stresne situacije, Biku neverstvo u ljubavnom odnosu 05:00 Razonoda 0