Maja Nikolić
Foto: Printscreen/Printscreen Tik Tok

Nedavno se pojavio urnebesan snimak iz poznatog rijaliti formata "Veliki brat" koji koji je tada, a i sada, mnoge doveo do suza.

Kako je poznato javnosti, produkcija je tada napravila prvoaprilsku šalu za tadašnje takmičare, a pevačica Maja Nikolić, se našla na meti podsmeha.

Maja Nikolić

Printscreen Tik Tok

 

Pevačica Maja Nikolić bila je do ovog rijaliti formata, a tokom svog učešća često je dolazila u sukobu sa ostalim takmičarima, te se tako kada se voditeljka Marijana Mičić, jednom prilikom uključila u vilu i saopštila da je ona odabrana za omiljenog takmičara nastao je muk u kući.

Pevačica  je bila oduševljena, međutim, kada joj je saopšteno da je u pitanju šala zanemela je.

- E sad ovako, imali smo jednu anketu koju smo vršili proteklih sedam dana, čak 40.000 ljudi je učestvovalo u toj anketi, iz sve četiti zemlje koje nas gledaju... Birali smo najomiljeniju ličnost u kući "Velikog brata". I ovako, najviše glasova publike, čak 26.827, verovali ili ne, dobila je Maja Nikolić, rekla je Marijana Mićić, a u kući je zavladao muk.

Maja se presrećna odmah obratila gledaocima.

- Odabrali su me zato što sam iskrena, bez dlake na jeziku, i zato što volim da pokažem svoja osećanja i zato što ne dam na sebe...

- Majo, aprililili i ovo je bila šala, rekla je voditeljka. Ukućani su umirali od smeha, a Maja je samo sela i kiselo se smejala.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading