ŽELIMO DA ZNAMO KO JE ČUO KRIKE NA MOSTU! Porodica nestale rijaliti učesnice očajna, majka hitno zahteva novu istragu!
Foto: Alo ilustracija

Rijaliti zvezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. aprila 2022. Njena porodica ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahteva koje žele da upute policiji i institucijama.

- Zahtevamo da se pokrene istraga ispočetka po svim informacijama koje smo dostavili policiji uključujući i sve one poruke koje je Marijana slala prijateljici o prijetnjama - poručila je porodica Marijane Seifert, regionalne pobednice "Velikog brata" 2011.

Dve godine od njenog nestanka, od Marijane nema traga ni glasa, a sestra Maja Kovačević i majka Gordana Kovačević strahuju od najcrnjeg scenarija. U svojoj potrazi za odgovorima angažovalii su advokata Milka Križanovića i sastavili listu zahteva koji podrazumevaju i novu istragu.

- Tražimo da se zatraže od operatera popisi poziva sa svih mobilnih telefona od porodice Seifert, pre i posle Marijaninog nestanka, a posebno te kobne noći kad je nestala. Zahtevamo da nam se ustupe snimci kamera na uvid - nastavlja porodica Kovačević.

ŽELIMO DA ZNAMO KO JE ČUO KRIKE NA MOSTU! Porodica nestale rijaliti učesnice očajna, majka hitno zahteva novu istragu!

Foto: Alo ilustracija

 

Naime, policija je tokom istrage izuzela snimke nadzornih kamera koje se nalaze na zgradi na Savici i oko nje. Porodici su ispričali kako je Marijana sama izašla iz zgrade te kako je niko nije pratio. Ali, snimke im nisu pokazali, samo su im prepričali šta se na njima vidi.

- Zašto policija nije razmotrila navode iz emisije "Provjereno" i svjedoke koji su te noći bili s Marijanom, što su svedočili i kako je Marijana plakala da se boji ići kući. Želimo da znamo ko je svedok koji je čuo krikove na mostu i, kako policija tvrdi, svedočio da se Marijana sama bacila. Tražimo i da nam policija vrati Marijanine lične stvari i torbicu - kaže Gordana, Marijanina majka.

Reč je o torbici i mobilnom telefonu, koje je u ranim jutarnjim satima pronašao građanin dok je prelazio savski most.

Marijanin otac Ivo Kovačević u međuvremenu se razboleo i preminuo krajem decembra 2022. u šibenskoj bolnici u 64. godini.

Tragajući za nestalom rijaliti zvezdom policija je s roniocima pretraživala Savu i dronom širi teren oko mesta nestanka. Uprkos svim naporima Marijanu nisu našli te se još vodi kao nestala u MUP-ovoj bazi.

Prema tim podacima, Marijana se kobnog jutra udaljila s adrese prebivališta u Lastovskoj ulici. Bila je oobučena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, helanke crne boje s belo-crvenom crtom i svietle patike.

Marijana Seifert rođena je u februaru 1984. godine, ima plavu kosu i zelene oči visoka je oko 167 centimetara i vitkog je stasa. Od ličnih znakova ima tetovažu cveta orhideje na donjem delu leđa, glavu jednoroga na levom bedru, dve tribal tetovaže na levoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti.

24sata.hr

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading