Manuel Stojanović
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Manuel Stojanović javnosti je postao poznat tokom učešća u rijalitiju "Veliki brat".

Šarmantnog Piroćanca mnogi pamte po humoru, svađama i interesantnim izjavama koje je tokom učešća u ovakvom formatu imao.

On je 2009. godine učestvovoao u pomenutom rijalitiju, gde je stekao veliku popularnost, a nakon toga se povukao iz javnog života. Život je promenio iz korena, a iako je dobijao ponude da bude deo aktuelnih rijaliti programa, on je izričito to odbio.

Jedan je od retkih koji nije nastavio svoju rijaliti karijeru, već je sada je fudbalski menadžer koji radi velike transfere igrača širom sveta. Danas zarađuje milione, a na svom Instagram profilu često deli fotografije sa putovanja, iz izlazaka, kao i skupocenih automobila.

Ako je suditi po njegovom Instagram profilu gde je veoma aktivan, on živi na relaciji Srbija- Dubai- Kina.

Egzotične destinacije, posete najvećim evropskim stadionima uživanje u društvu lepotica, izlasci po svetskim metropolama samo su deo njegovog sadašnjeg života.

Manuel je gost najluksuznijih gradova sveta, a često je u društvu proslavljenih fudbalera poput Duška i Zorana Tošića.

Maunel je svojevremeno bio vrlo blizak sa nekadašnjim rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem, ali njihovom prijateljstvu presudila je svađa nakon koje je Stojanović tvrdio kako Marka može da "strpa u zatvor".

- On mi je bio prijatelj, a u rijalitiju priča kako sam seljak iz Pirota. Pirot je za njegov rodni Brus velegrad! Radio je za mene kao vozač i potrčko, posle me je zeznuo za posao. Imam toliko dokaza o njemu da kada bih ga prijavio odležao bi minimum pet godina. Po našim dopisivanjima je sve jasno, i kakav je čovek i šta radi - rekao je on tada, pa dodao:

- Uzimao je alkohol i opijate. Sramota me je što uopšte pričam o tome sada, ali kako sam već rekao, morao sam na neki način da se obratim. Marko priča kako su mu neke devojke rekle da imam polne bolesti. Eto, o meni pričaju devojke, a o njemu muškarci - zaključio je Stojanović svojevremeno za naš medij.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading