Kraj školske godine u Vladislavu Ribnikaru 2. juna
Foto: Alo/Vladislav Ribnikar - Nikola Todorović/Alo!

Dogovoreno je i da će se od ponedeljka, 5. juna, svi učenici škole „Vladislav Ribnikar”, sastajati u OŠ „Sveti Sava” – u popodnevnoj smeni, gde će imati aktivnosti koje će biti osmišljene za njih.

U delu škole, u koji se ulazi iz Ulice Kralja Milutina, biće napravljen memorijalni centar, kao sećanje na sve žrtve strašnog masakra, što je inicijativa koju je pokrenula Milanka Negić, dodaje se u saopštenju.

„Roditelji zahvaljuju svima koji su tokom svih dana nakon velike tragedije bili uz njih i pomagali da javnost čuje njihov glas. Nakon okončanog inspekcijskog nadzora u OŠ „Vladislav Ribnikar”, Ministarstvo prosvete podnelo je predlog za razrešenje direktorke Snežane Knežević i formiranje privremenog organa upravljanja OŠ „Vladislav Ribnikar””, dodaje se u saopštenju.

Takođe se navodi da se zapisnikom nalaže sprovođenje disciplinskog postupka prema pedagogu i psihologu škole, koji će biti suspendovani do okončanja postupka.

Bojazan roditelja oko uspeha njihove dece i samih ocena, biće, kako se navodi, rešena na najbolji način za decu, koja ni na koji način neće biti oštećena, prenosi Tanjug.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading