Kraj školske godine u Vladislavu Ribnikaru 2. juna
Foto: Alo/Vladislav Ribnikar - Nikola Todorović/Alo!

Dogovoreno je i da će se od ponedeljka, 5. juna, svi učenici škole „Vladislav Ribnikar”, sastajati u OŠ „Sveti Sava” – u popodnevnoj smeni, gde će imati aktivnosti koje će biti osmišljene za njih.

U delu škole, u koji se ulazi iz Ulice Kralja Milutina, biće napravljen memorijalni centar, kao sećanje na sve žrtve strašnog masakra, što je inicijativa koju je pokrenula Milanka Negić, dodaje se u saopštenju.

„Roditelji zahvaljuju svima koji su tokom svih dana nakon velike tragedije bili uz njih i pomagali da javnost čuje njihov glas. Nakon okončanog inspekcijskog nadzora u OŠ „Vladislav Ribnikar”, Ministarstvo prosvete podnelo je predlog za razrešenje direktorke Snežane Knežević i formiranje privremenog organa upravljanja OŠ „Vladislav Ribnikar””, dodaje se u saopštenju.

Takođe se navodi da se zapisnikom nalaže sprovođenje disciplinskog postupka prema pedagogu i psihologu škole, koji će biti suspendovani do okončanja postupka.

Bojazan roditelja oko uspeha njihove dece i samih ocena, biće, kako se navodi, rešena na najbolji način za decu, koja ni na koji način neće biti oštećena, prenosi Tanjug.

Komentari (0)

Loading