ŠOKANTNO ŠIRENJE PANIKE NA TVITERU Nedeljković: "Ribnikar" je trebalo sravniti sa zemljom!
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

U OŠ "Vladislav Ribnikar", naime, školski policajac je kod jednog učenika osmog razreda pronašao u rancu nož, nakon čega je policija odmah reagovala i sve je, zahvaljujući brzoj i adekvatnoj reakciji, na sreću, prošlo bez posledica.

Tako je tviteraš Dule Nedeljković, inače novinar i jedan od roditelja dece koja pohađaju OŠ "Vladislav Ribnikar", a koji je i ranije svojim komentarima i dezinformacijama uznemiravao javnost, izneo na društvenoj mreži Iks neistinite informacije, uz skandaloznu poruku da je tu školu "trebalo sravniti sa zemljom".

- U "Ribnikaru" pronađen nož kod učenika osmog razreda. Lagano ga je uneo pored one šatro murije ispred. Deca puštena kući, dosta su uznemireni. Ja sedim sa sinom u kafiću, i slušam njegovu stranu priče. Kada sam rekao da to go*no od škole treba sravniti sa zemljom posle 3. maja, mnogi su me nazvali ludakom. E, pa je*em vam po stoti put mater. Hvala - naveo je ovaj tviteraš.

dule nedeljkovic ribnikar

undefined

 

Nedugo potom je za nijansu izmenio komentar, u kom je izbrisao skandalozni deo u kom je "savetovao" da se OŠ Vladislav Ribnikar sravni sa zemljom.

Da podsetimo, incident se u ovoj školi dogodio danas pre podne.

- Nakon što je danas oko 10.35 časova školskom policajcu Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu prijavljeno da učenik osmog razreda ima nož u rancu, isti učenik je odmah pronađen i doveden kod direktora navedene škole. Za nož koji je pronađen u njegovom rancu, učenik je rekao da nije njegov. Niko nije povređen, niti je učenik ikome pretio. Svi učenici OŠ „Vladislav Ribnikar" su bezbedni - naveo je MUP u saopštenju.

Nedeljković je, inače, poznat i po tvitu u kom je odmah posle masakra 3. maja neistinito tvrdio da je Kosta Kecmanović bio žrtva vršnjačkog zlostavljanja.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading