TUCITE PO VUČIĆU KRVNIČKI Ustaša Plenković ne može da sakrije sreću, pa naredio svojim medijima
Foto: EPA

Novi ustaški poglavnik, hrvatski premijer Andrej Plenković preko svojih medija nastavlja kampanju protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.

Tako je Jutarnji list objavio tekst pod naslovom “Udar iz Brisela na Srbiju: Vučić može zaboraviti na rusku naftu koja ide preko Hrvatske!”. U tekstu se navodi da je češko predsedništvo Evropske unije potvrdilo da su zemlje članice nakon višednevnih razgovora usvojile konačni tekst novog paketa sankcija protiv Rusije.

Dodaje se da u novom tekstu nije predviđena derogacija kojom bi se dopuštao tranzit sirove ruske nafte preko Hrvatske za zemlje zapadnog Balkana, a kao glavni razlog navodi se “ponašanje Srbije u vezi sa sankcijama EU protiv Rusije”.

Jasno je da ustaša Plenković ne može da sakrije sreću zbog ove odluke, pa je naredio svojim medijima: Tucite po Vučiću krvnički, sad je došlo naših pet minuta da mu polomimo kičmu!

Alo

 

 

 

 

Komentari (4)

Loading
Nada

05.10.2022 14:37

Ahahahaha ovaj pukao kao zvecka - ceka njega Vucic kada padne na kolena i moli ga za pomoc ! Ko ceka taj i doceka - Vucic je gospodin i nespusta se na taj nivo !

Predrag

05.10.2022 14:52

Pa niste vi jedini ustaše koji mogu da nam daju naftu. Može se i preko drugih zemalja. i zato crknite od muke.

Ruzica

05.10.2022 18:03

Jednom ustasa, uvek ustasa, a pamet ga ne krasi pa se pojese od mrznje i zavisti sto nije vredan ni ko Vucicev prst.

stanojka

05.10.2022 18:23

On je bolestan. Komsije smo. Kako ga nije sramota. Nije ni cudo sto ga Hrvati nevole. Uvjek se brina za srbiju. Bolje da se brina za svoju zamlju. Bolesnik