"SRBI VIŠE NEĆE DA TRPE" Vučić: Priština planira napad na sever do 1.oktobra
Foto: Tanjug

“Neće više to da trpe, jednostavno, neće više da trpe upade specijalnih jedinica na sever. Neće”, rekao je Vučić u obraćanju javnosti.

Kako je kazao, rok koji je Priština odredila za odluku o tablicama je 30.septembar, što, kako ističe, znači da Priština planira opšti napad na Sever najkasnije do 1. oktobra, kako god ga nazvali.


“I to građani treba da znaju i da znaju su Albance sa KiM podržali predstavnici Kvinte”, naglasio je predsednik Srbije.

On je ukazao i da predstavnici Kvinte, kada kažu da će kazniti Albance u Prištini za njihove poteze - lažu kao i uvek, jer čim Priština podnese zahtev za članstvo u Savetu Evrope, promene mišljenje i kažu - jesu, naljutili su nas, ali moramo da ih podržimo.

“Njih je briga samo njihov interes. Amerikanci su tu najmanje bahati i arogantni u odnosu na druge. Imate bezbroj primera u kojima nas ponižavaju ili misle da mogu da nas ponižavaju. Večeras sam rešio da kažem - ok, nije meni problem da to trpim i slušam, radim to već 10 godina, praveći se da sam gluplji nego što jesam, ali ne mogu da trpim da vi mislite da ste mnogo pametniji”, rekao je Vučić.

Sada sprovodite golu silu, da vidimo dokle i kako, ali znajte da ne mislimo da ste mnogo pametni, poručio je predsednik Srbije.

“A, pogotovo nemojte da nam pričate o pravu, a još manje o pravdi. Samo to nemojte”, kazao je Vučić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Zoran

29.06.2022 21:59

Srbija je pokazala kakvim naoružanjem raspolaže, naravno sve je to u odbrambene svrhe, zato neka probaju da napadnu sever KiM, videće Albanci kako će da prođu.

Vukašin

29.06.2022 23:42

Pa, i dobro je što su konačno pale maske, kao i rukavice! Ova pat pozija оko KiM, koja povremeno postane za stepenik lošija po nas, nije ni vodila ničemu! Da se razračunamo, pa kud puklo, da puklo!

Mina

30.06.2022 11:07

Jasno i oštro kao i uvek, Vučić ih sve oduvao. Srbija više nije ona ista zemlja iz perioda pre 2012. godine, čije rukovodstvo se ulizuje i izvinjava stranim faktorima.

Cica

30.06.2022 11:17

Predsednik je spreman na ovu situaciju, ako samo pokusaju da napadnu nece se dobro provesti...

Luka

30.06.2022 12:15

Srbija nije ista kao sto je bila pre 10godina. Ne da na sebe i bori se za sebe i svoje