Albanija
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Telo dečaka Ardita (4) pronađeno je juče nedaleko od mesta gde je u ponedeljak pronađena njegova sestra Grejsi (8), a samo nekoliko sati kasnije pronađeno je i telo njihove majke Alme.

Almina sestra Genta Bušati izjavila je juče za albanske medije da je njena sestra na dan samoubistva videla muža s ljubavnicom.

- Bili su u kolima na ulici ispred nje. Alma mi je posle toga rekla: Čekala sam ovaj dan. Da ga jednom vidim svojim očima, pred svojim nogama - navela je Genta.

Ona je naglasila i da Alminog supruga Ergisa Arazija (31) smatra odgovornim za smrt svoje sestre.

- Uzrok njene smrti je njen sopstveni muž. Ona bi danas bila živa da ga tog dana lično nije videla s ljubavnicom. Bila bi kod kuće sa decom. Deca bi isto bila živa… jela bi, pila, igrala se i smejala. Ne bi moja sestra danas bila u kovčegu sa svojom decom - istakla je Almina sestra za Report TV.

alma arazi

Društvene mreže

 

Ona je dodala i da neće prisustvovati sahrani dvoje dece, pošto je devojčica Ergeza (9), koja je prva pronađena u subotu, već sahranjena u ponedeljak.

- Nećemo prisustvovati sahrani dece jer više nismo u srodstvu s njegovima. Molila sam Boga, policiju, sve… da mi nađu sestru, i da je mi sahranimo u Draču, jer ona nema veze sa Skadrom u kojem je njen muž zbog kojeg je stradala. Nisam bila ni na sahrani moje sestričine jer nemamo nikakav kontakt s njegovom porodicom i nismo bili pozvani na sahranu - rekla je Genta.

Devojčicu Ergezu zapravo niko od članova porodice nije ispratio na večni počinak, već su na sahrani bili samo prijatelji njenog oca.

Almina sestra ispričala je lokalnim medijima i da je nesrećna žena znala za sve suprugove preljube.

- Ona je u njegovom telefonu pronašla fotografije, snimke i poruke o prevarama. Sve su to proste činjenice. Ona mi je sve pričala. Ljubomora joj je izgrizla dušu jer je previše volela svog muža i želela je da ostari s njim, ali on joj je jednom prilikom rekao da će ljubavnicu dovesti kući - zaključuje Genta Bušati.

Zakleo se nad očevim grobom da će prestati da je vara

Alma se u januaru odselila u Italiju. Prema rečima prijatelja, tamo se zaposlila i gradila kuću u kojoj je planirala da živi sa decom. Ona su ostala s ocem i njegovim bratom jer joj Ergis nije dao ovlašćenje da ih povede. Međutim, vratila se u Skadar posle mesec dana, jer joj je muž rekao da se zakleo nad grobom svog oca da će prestati da je vara.

Ergis Arazi, suprug i otac dece stradale, uhapšen je u nedelju zbog sumnje da izazvao samoubistvo svoje porodice.

Alma je 2. maja nestala sa decom, a njen suprug je tek 3. maja prijavio njihov nestanak, pa je sutradan priveden.

Telo devetogodišnje Ergeze slučajno je pronašao ribar u subotu uveče.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading