"NEMA POTREBE DA VIŠE FOLIRAMO NAROD..." Gajić nastavio da rešeta u naletu iskrenosti: Nadam se da je ova priča sa Đilasom završena - Zauvek!
Printscreen

Vladimir Gajić je, podsetimo, prvi izašao u javnost i rekao da opozicija treba da prizna poraz kao i da su povlačili pogršene političke poteze i nisu razumeli narod.

On je, takođe, priznao i da su namerno lagali, odnosno, kako kaže "folirali narod" i da sada, nakon izbornog kraha više za tim nema potrebe.

- Izgubili smo izbore. Fer je da se to časno prizna i da se ne traže opravdanja. Nisu građani Srbije ono što mi verujemo da treba da budu. Nismo imali politiku da im priđemo. Kad nas ne budu više povezivali sa virtuelnim okupatorom otvoriće se šanse - napisao je Gajić.

Printscreen

 

 

Međutim, on se tu nije zaustavio i podsetio je javnost da su, zarad dolaska na vlast ponovo, trpeli poniženja kojima ih je izlagao Dragan Đilas i ulogu podređenog u koaliciji Ujedinjeni za pobedu Srbije.

- Silom prilika, pre svega zarad jedinstva, Narodna stranka imala je ulogu sekundanta na izborima… Izuzev kada je u pitanju rad na terenu gde je naše članstvo “ginulo” od posla. Ta priča je završena, zauvek nadam se - poručio je Gajić.

Printscreen

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Hit

05.04.2022 13:56

Jel to ona rekla ujedinjeni protiv Srbije 😀😀😀😀🤪🤪🤪🤪OVO JE NOVI HIT