sporne
Foto: Alo/Tanjug

Piše: A. Ilić

Bilo kako bilo, taman kada je Aleksić pomislio da je završio ceo posao i da mu ostaje samo tehnički deo posla kako bi sklonio Jeremića, doživeo je neprijatan šok: maltene ceo beogradski odbor stranke stao je uz Vuka, uključujući Sandu Rašković Ivić, Vladimira Gajića, Stefana Jovanovića...

- Aleksić je, čini mi se, već trljao ruke. Ipak, nije ni Jeremić spavao, pa smo sada u situaciji, kartaroškim rečnikom, da imamo pata karte. Pola-pola, što bi se reklo - ističe izvor našeg lista iz vrha NS i nastavlja:

- Uz Aleksića su vojvođanski odbori, posebno novosadski, gde Novaković vedri i oblači, kao i odbori iz njegovog dela Srbije, odnosno Trstenika, Kruševca...

U međuvremenu, istaknutiji članovi NS vode rat na televizijama, portalima i društvenim mrežama. Aleksić u toj razmeni baražne vatre ima podršku tajkunskih medija u vlasništvu Dragana Šolaka, ali ne treba sumnjati ni da Jeremić ima neke adute u rukavu.

Da li će ih i kada izvući, videćemo, tek, do tada je na meti, kao što smo pisali, prljave kampanje koju Miroslav Aleksić vodi preko svojih novinara, plasirajući istinite, poluistinite, ali često i potpuno lažne informacije o svom stranačkom šefu kog je po svaku cenu naumio da skine.

A kad ga skine, onako kako Aleksić vidi, preuzimanje Narodne stranke biće mu samo prolazna stanica ka onome što stvarno želi, da postane lider cele srpske opozicije. 

Težak incident na sednici

Težak incident na sednici
Kao što smo juče pisali, na jednom od poslednjih sastanaka novosadskog odbora NS dogodio se incident. Tada je došlo i do fizičkog obračuna između najbližeg saradnika Borislava Novakovića, Predraga Dragojevića i jednog člana stranke koji se usudio da misli drugačije i podrži Vuka Jeremića.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading