Jeremić, Aleksić
Foto: Alo/Alo
Jeremić, Aleksić

Alo

 

Kako Alo! saznaje iz dobro obaveštenih izvora, Jeremić je odlučio da pre skupštine stranke koja je zakazana za jesen potpuno povrati kontrolu nad partijom i tako sebi osigura pobedu, te je krenuo u čistku Aleksićevih kadrova.

Zbog toga je došlo do kadrovskih promena u niškom odboru gde je smenjen Đorđe Stanković, kadar blizak Aleksiću koji je Jeremića optuživao za puč u stranci, a na njegovo mesto je postavljen Stefan Jovanović, koji slovi za Vukovog čoveka.

- Naravno da Jeremić neće dopustiti Aleksiću da mu otme Narodnu stranku. Svi su unutar partije, a pre svega Vuk, videli koje su namere Aleksića i njegove ekipe, e sada je vreme da se suoče s posledicama, to jest da budu smenjeni - poručuju naši izvori iz te partije.

IGRA PRESTOLA Smene u Narodnoj stranci se nastavljaju: JEREMIĆ POČISTIO ALEKSIĆEVE KADROVE!

Foto: Printscreen

 

Miroslavu Aleksiću i njegovom taboru promene u Nišu nisu nimalo prijale, te je Bora Novaković po ko zna koji put opleo po Jeremiću.

- Ovo je sramna odluka Vuka Jeremića, koji preko izvršnog odbora Narodne stranke, pokušava da stvori lažnu većinu. Nema nikakve sumnje da je ovo osveta zbog činjenice da ogromna većina odbora podržava kandidaturu Miroslava Aleksića za predsednika stranke - poručio je on za opozicione medije, te nastavio da sipa uvrede na račun Jeremića.

- Katastrofalan rejting koji Jeremić ima kod građana i činjenica da je postao glavna prepreka daljem razvoju Narodne stranke ovim grubim i nedemokratskim postupcima neće biti osporen, nego potvrđen - dodao je Novaković.

 

 

Optuživao Jeremića za puč

Podsetimo, upravo je Đorđe Stanković poručio sredinom ovog meseca da se na sednici predsedništva te partije dogodio puč, te da iza odluke o smeni Miroslava Aleksića sa mesta predsednika izvršnog odbora zapravo stoji „namera Vuka Jeremića da na autokratski način stvori uslove da ponovo bude izabran za predsednika te partije“.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading