ĐUKA: Kampanja koja se sprema biće pakao
Vladimir Đukanović - Privatna arhiva

Vladimir Đukanović o predstojećim izborima:

"Dakle, baš tog 3. aprila, tako se namestilo, izbori će se odvijati kod nas u Srbiji, ali i kod komšija u Mađarskoj. Da ne budem teoretičar zavere, ali nemam nikakvu dilemu da će „zelena“ levo-liberalna Evropa, sa sve američkom liberalnom administracijom, dati sve od sebe kako bi sa političke scene uklonili dva veoma nezgodna protivnika - Viktora Orbana i Aleksandra Vučića. Doduše, dok su protiv Orbana upotrebili sve moguće i nemoguće naoružanje, ujedinili mu i kuso i repato u jedinstvenu opoziciju, dotle to u Srbiji teže polazi za rukom.

Seme zla Rokfelerovih i donacije lažnim ekolozima - Alo.rs

Međutim, razne druge gadosti činiće se prema Vučiću, a kao što čujemo, ni od atentata se neki ne ustručavaju. Zato je, nemam nikakvu dilemu, pod patronatom liberalno-levičarskog zapadnog faktora i otpočeo proces nove političke krize u Crnoj Gori u kojoj bi srpski faktor trebalo da bude skroz sklonjen, da se vrati Milov DPS na vlast, zapravo njegova mafija koja bi ponovo po regionu činila zulum, a da suštinsku vlast preuzme albanski faktor preko Dritana Abazovića, strogo kontrolisan od britanske i američke ambasade u Podgorici. Srbija se mora po svaku cenu zaustaviti, a da bi se zaustavila mora da se skloni Aleksandar Vučić. To je ključna operacija.

ALEKSANDAR PAPIĆ: Banana diktatori, tajkuni, kriminalci i izdajnici, žele fizički da uklone Aleksandra Vučića - Alo.rs

Ukoliko bi 3. aprila uspeli da sklone Orbana i Vučića, Crna Gora bi postala lak plen, dok bi Dodik i Republika Srpska došli u neverovatnu opasnost, jer nikakva zaleđina ne bi više postojala. Bakiru Izetbegoviću bi se dalo zeleno svetlo da dokrajči Republiku Srpsku, jer bi Srbijom vladali oni koji prstom ne bi mrdnuli da je na bilo koji način zaštite. Naprotiv, pomogli bi Izetbegoviću da se Republika Srpska ugasi.

Kampanja koja se sprema biće pakao. Nema te gadosti koja se neće upotrebiti, nema te podmetačine koju neće osmisliti, a svakako da će Vučiću jedan od problema biti i odnosi u samoj stranci koju vodi, te sam više nego siguran da su pojedini ambasadori uveliko odigrali poteze prema određenim ljudima u Srpskoj naprednoj stranci. Bez želje da iznosim neke neproverene informacije, ali mogu glasno da razmišljam o atentatu koji je po rečima ministra Vulina trebalo da se dogodi u februaru. Tako nešto nije mogao neki Zvicer sam da osmisli i to je svakom jasno.

Predsednik Srbije se večeras obraća naciji povodom planiranog atentata - Alo.rs

Zapravo, mogao je da ima kao ideju, ali da bi se realizovao atentat na nekog državnika, on mora da ima logistiku neke strane službe, tj. da je neka druga država poželela tako nešto, pa je njega uzela kao egzekutora. Dodatno, to je nemoguće da se izvede ukoliko nemate unutar samog srpskog sistema pomagače, posebno one koji su na neki način u blizini samog Aleksandra Vučića. Otuda, pošto je ovo sada već potvrđena informacija i to od strane Evropola i jedne zemlje članice Evropske unije, ostaje nam da se najpre sprovede istraga unutar Srbije da se pohvataju i procesuiraju pomagači u ovom nedelu. Ubeđen sam da su neki od njih na najvišim funkcijama, ali neka o tome nadležni govore.

Elem, samo zamislite da se atentat kojim slučajem dogodio. Zamislite taj haos dva meseca pred izbore i samo zamislite takve izbore i ko bi preuzeo Srbiju. Bolje da se o tome ne razmišlja, zar ne?

Srećni vam izbori, dragi prijatelji."

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading