ONI NASTAVLJAJU SA LAŽIMA I BLOKADAMA: Ana Brnabić iznela surovu istiinu o Savi Manojloviću i lažnim ekolozima
TV Pink/Printscreen

- Juče sam govorila o razlozima zbog kojih smo doneli odluku o Rio Tintu. Građani su zabrinuti za uticaj na životnu sredinu zbog ovog projekta. Žao mi je što nismo ranije o tome pričali. Bilo mi je jasno kada je Vučić bio u Gornjim Nedeljicama, kada je razgovarao sa građanima. Savo Manojlović je nastavio sa lažima i najavio nove blokade -  kaže Brnabić.

Vučić je kao navođena raketa - Alo.rs

- On je pravnik, doktorirao je iako je bio zauzet blokadama, a za jednog doktora je neverovatno da ne poznaje zakon, i to zakon zbog koga je blokirao saobraćaj. Reč je o Zakonu o referendumu. Ispunili smo njegove zahteve i hirove, a on sada ne želi da postupa po tom zakonu - dodaje Brnabić.

- Imali su četiri zahteva, apsolutno su svi uslišeni i usvojeni su - podvlači premijerka. Komentarišući pad akcija kompanije Rio Tinto na svetskim berzama, navela je da ekološke proteste plaćaju strane donacije.

Bečić: Kriminalnoj hobotnici moramo stati na put! - Alo.rs

- Taj novac dolazi od fondova i institucija, a to pokazuje jedan stepen ludila koje imamo u zemlji, gde imate američke fondacije koje plaćaju proteste protiv Rio Tinta. Savo Manojlović je od Rokfeler fondacije dobio 25.000 dolara za opšte namene, pritom je to prvi put da je dobio novac od njih, takoreći na lepe oči, rekla je Brnabić.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading