HITNO ISTRAŽITI KO SU NARUČIOCI ATENTATA NA VUČIĆA Bečić: Kriminalnoj hobotnici moramo stati na put!
Tanjug

Evropske službe bezbednosti su došle do informacija da se sprema atentat Aleksandra Vučića, predsednika Srbije. Povodom toga se oglasio i Igor Bečić.

- I ranije sam govorio ne samo o licima iz kriminalne sredine, već i o određenim visoko rangiranim pripadnicima policije nama susedne države koji su bili umešani u pripremu atentata na političara koji je po njima ugrožavao planove njihovih nalogodavca i njihov opstanak na vlasti. I nije mi čudno što sada verovatno pružaju logistiku Zviceru za ovaj pakleni plan. U ovom trenutku je najvažnije da je atentat na predsednika Vučića sprečen. Ali još važnije je istragom potvrditi informacije o stvarnim naručiocima i finansijerima, jer će se samo na taj način cela hobotnica razotkriti i stati na put kriminalnoj mafijaškoj organizaciji.

Recept koji su oprobali na Đinđiću, sada primenjuju na Vučiću - Alo.rs

- Zbog toga kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti očekujem i od policije i celog bezbednosnog sektora maksimalno angažovanje na rasvetljavanju svih činjenica i pomnom ispitivanju svih operativnih informacija kojima raspolažu. Siguran sam da direktor Bezbednosno Informativne agencije Bratislav Gašić i ministar Vulin ovu situaciju shvataju veoma ozbiljno i da će istragu sprovesti do kraja, da neće dozvoliti da stvarni nalogodavci ostanu netaknuti, niti da u bilo kom trenutku dođe do ugrožavanja bezbednosti predsednika Vučića - rekao je Bečić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading