BRNABIĆ O ENERGIJI PREDSEDNIKA: Vučić je kao navođena raketa
TV Pink/Printscreen

Evropske bezbednosne agencije su preko jedne države, članice Evropske unije, dojavili da se u februaru sprema atentat na Aleksandra Vučića, o čemu govori i premijerka Ana Brnabić

Premijerka je rekla da je Vučić nezahvalan za rad bezbednosnih službi jer je stalno u pokretu, sa željom da što bolje vodi državu i stigne svuda gde je potreban narodu. 

Bečić: Kriminalnoj hobotnici moramo stati na put! - Alo.rs

- Predsednik Vučić je takav da ga niko ne može zaustaviti ako nešto odluči. Ne verujem da će Vučić promeniti bilo šta što se tiče njegovih nastupa u javnosti, on je zacrtao da nešto mora da uradi i to je tako, bez obzira šta govore službe. Upozoravala sam ga da je kritično otvaranje spomenika Stefanu Nemanji, ali on nije hteo ni pancir da nosi. On je kao navođena raketa. Najviše muke imaju oni koji ga obezbeđuju. - slikovito je objasnila Brnabić. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Sara

21.01.2022 23:04

Sve sto je premijerka navela je zapravo i razlog zasto i Vucic ima ogromnu podrsku i postovanje naroda. Nikada se niko nije zalagao za Srbiju toliko da ga i pretnje po zivot ne mogu spreciti da se bori za svoju drzavu, za svakog gradjanina i za nasu slobodu i bolji zivot.

Nadica

21.01.2022 23:04

Vučić je dao sve od sebe da Srbiju povrati na pravi put i da ne budemo dolina gladi kao pre.

stevo

22.01.2022 01:07

@Nadica - Dozivela je Srbija preporod,koliko samo puteva,bolnica,skola,fabrika je izgradjeno za ovih 10 godina,sve to zahvaljujuci predanom radu predsednika