ĐUKANOVIĆ O PSOVKAMA ĐILASOVIH MENTALNIH NAKAZA Sram vas bilo, to je ispod svakog nivoa , to je moralno dno (VIDEO)
Printscreen/Instagram

Član predsedništa Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović prokomentarisao je skandalozne uvrede upućene majci Aleksandra Vučića od strane autora emisije “Dobar, loš, zao”, Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina, koje su izneli na televiziji Nova S koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i potpredsednice ove partije Marinike Tepić. Naime, zvezde Đilasove i Marinikine televizije psovali su majku predsedniku Srbije.

– Zgranut sam onim što smo mogli da vidimo u takozvanoj emisiji, podkastu šta god već takozvanog pisca Vidojkovića i onoga novinara Kulače. To je takvo moralno dno, to je ispod svakog nivoa, psovati majku bilo kome, predsedniku republike, bilo kome psovati majku je nešto što je zastrašujuće – rekao je on.

Đukanović je istakao da su tako pokazali svoje frustracije, i upitao se hoće li Vidojković krivično da odgovara.

– Vređati nekog na takav način i time pokazivati svoju slabost i frustracije, šta da radite. Samo me interesuje hoće li neko od njih sad da odgovara, hoće li taj Vidojković krivično da odgovara, jer Vučičević odgovara zato što je napisao tvit o ovoj novinarki Tatalović. Hoće li ovde neko da odgovara, hoće li neko da osudi ovo, gde su NUNS i UNS i ostali? Sram vas bilo, psujete nečiju majku. Sram da vas bude! – poručio je Đukanović.

U opisu video-snimka upitao ih je da li imaju obraza:

– Sram vas bilo! Gde su NUNS i ostale apologete tzv. nezavisnog novinarstva da osude prostakluk tzv. pisca Vidojkovića. Imate li obraza gospodo?

Podsetimo, Marko Vidojković i Nenad Kulačin iskazali su popriličnu frustraciju jer njihova emisija očigledno ne nailazi na dobar odziv u javnosti, pa su odlučili da psuju majku predsednika Aleksandra Vučića.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
sima

24.09.2021 14:01

Oni su svi ljudsko dno...a to je sve iz kuhnje njihovog sefa Djilasa ...

Југослава

24.09.2021 14:13

То је стварно дно дна. Ничија мајка се не дира.

Hana

24.09.2021 17:58

Sramota kakav hohstapler i primitivizam jednog bolesnog mozga kojim upravlja bolesni mozak. Zgrozena sam

hana

24.09.2021 18:12

Ima li nesto gnusnije i prljavije od vredjanja necije majke!?Neljudi,stidite se!!!

stevo

25.09.2021 01:24

Psovati nekome majku je zaista dno dna.Dalje nema

Tara

25.09.2021 09:17

Đilas je po ko zna koji put pokazao kakva je osoba, kolika je nula.