Dragan Đilas
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Ovih nedelja opozicija (onaj prozapadni deo, kojim gazduje Drgan Đilas) je podeljena zbog mandata. Prihvatiti ili ne prihvatiti je šekspirovska dilema koja nakon izbora muči opozicionare.

I dok je većina za prihvatanje mandata, postoje i oni koji to ne žele.

Da je stanje u opoziciji alarmantno jasno je i Vladimiru Đukanoviću, članu Predsedništva SNS-a i narodnom poslaniku, koji se o tome oglasio na svom nalogu na društvenoj mreži „X“ (nekadašnjem Tviteru).

Vladimir Đukanović

Alo

 

„Sprema se strašan pritisak na stranke i lidere u koaliciji "Srbija protiv nasilja" koji žele da prihvate krvavo zarađene mandate. Ekstremne grupacije koje su bile uz tu koaliciju pripremaju razne vidove verbalnog, medijskog, pa čak i fizičkog nasilja, prema svakom ko prihvati mandat. Kao odgovorna vlast dužni smo da zaštitimo ljude u opoziciji koji žele da prihvate mandate i da im pružimo podršku“, poručio je Đukanović.  

Alo! je juče pisao da u opoziciji bukti rat zbog mandata. Zasad su se formirala dva zaraćena tabora, ali, znajući o kome je reč, ne treba sumnjati da će ih biti i više, samo je pitanje vremena.

S jedne strane su Dragan Đilas i Nebojša Zelenović, uz još nekolicinu opozicionara, koji su protiv prihvatanja mandata, pre svega u Beogradu.

S druge, Miroslav Aleksić, Marinika Tepić, Pavle Grbović, Zoran Lutovac, Aleksandar Jovanović Ćuta.

Zanimljivo je posebno i to što je Zelenović protiv uzimanja mandata, iako ih on nije ni osvojio, pošto je na listi ispod mesta koje obezbeđuje ulazak u parlament.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal SPEKTAKL POVODOM DANA REPUBLIKE SRPSKE Sinhronizovani vatromet u gradovima Srpske i u Beogradu! 🎆 #alo #alodnevnenovine #republikasrpska #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading