Vladimir Đukanović
Foto: Alo/Alo

Govoreći o slučaju američkog senatora Boba Menendeza, koji jedan od najvatrenijih navijača srpske opozicije okupljene oko Dragana Đilasa i Marinike Tepić, a nalazi se na platnom spisku albanske mafije, Đukanović je rekao da je interesantno kojim se ljudima obraćaju Đilas i Marinika.

- On se u Americi suočava sa ozbiljnim optužbama i pretpostavljam da će dobiti žestoku robiju. Zanimljivo je kome se Đilas i Tepić i ostali obraćaju u Amrici. On jeste bio uticajan, bio je ozbiljan albanski lobista - naveo je Đukanović gostujući u Novom jutru na TV Pink kod Jovane Jeremić.

Kako je dodao, to je isto kao i sa evroposlanicima na koje se pozivaju, to su ozbiljni lobisti protiv Srbije.

- To jedna korumpirana grupa ljudi, platite im i oni rade za vas. Tih 24 poslanika koji su potpisali kao da traže neki istragu o izborima to su ljudi koji su potpisivali i ono o slučaju Banjska, sve što je protiv Srbije - objasnio je Đukanović i dodao:

- Davljenik se hvata za slamku, kad izgubiš izbore da bi pravdao poraz izmišljaš krađu, pozivaš se na korupirane, nekredibilne ljude koje si platio da tako pričaju. Mene baš briga za izveštaj EP, izveštaj naroda smo dobili na izborima i to je ono što mene zanima

Osvrnuo se i na navode opozicije da je "pravosuđe zarobljeno".

- Imamo vest - Dragan Đilas dobio još tri spora protiv, kako kažu, tabloida, što je ukupno 132 presude, od strane 115 sudija. Znači 115 sudija u srpskom pravosuđu je donelo presude u korist Đilasa. I Sava Manojlović se pohvalio da je dobio neke presude protiv, kako ih oni zovu, režimskih medija. Kada je to moglo u njihovo vreme? O kakvom "zarobljenom pravosuđu" pričaju? - dodao je Đukanović.

Kako je rekao, tada je sprovedena reforma prvosuđa i niko nije smeo ni da ih tuži, niti bi dobio presudu.

- Imaju tipske napade na određena tužilaštva, jer tamo ne sedi neko ko im je poslušnik - rekao je Đukanović.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading