Vladimir Đukanović
Foto: Alo/Alo

On je istakao da bi predstavnici opozicije trebalo da pokažu neki dokaz da su izbori bili pokradeni i neregularni.

- Svi zapisnici od strane njihovih kontrolora su potpisani. Svi su se složili da je bilo apsolutno sve u redu - ukazao je Đukanović za Insajder TV.

On je istakao da se tenzija podiže zato što su predstavnici opozicije u problemu i moraju da polože račune svojim biračima, jer su im davali obećanja da će biti pobednici na izborima u Beogradu, kao i na nivou Srbije.

- Sad kad su izgubili, valja položiti račune svojim biračima. A to znači da bi možda neko trebalo podnese ostavku. Ako smatraju zaista da je negde nešto učinjeno nekakvim prekrajanjima, imate tužilaštvo, podnosite krivične prijave, dokažite - naglasio je Đukanović, a preneo Tanjug.

Prema njegovim rečima, ljudi iz Republike Srpske mogu da imaju prebivalište u Srbiji.

- Ako neko živi u Doboju, a kupio je ovde nekretninu ili ga je vlasnik neke nekretnine prijavio na adresu, on ima pravo da ima prebivalište ovde - naveo je Đukanović.

On je dodao da je besmisleno pričati o izbornom inženjeringu.

- Ako vi u 8 časova i 15 minuta uveče, posle izbora, na portalu Danasa objavite kako ste pobedili u Beogradu, a onda, kada vidite da rezultati baš nisu takvi u tri po ponoći se setite da ste navodno pokradeni, o čemu vi pričate. Nemojte da obmanjujete ljude, priznajte lepo, izgubili smo, nismo imali nikakav program, nismo građanima ništa ponudili, ponudili smo samo o netrpeljivost prema Vučiću - ocenio je Đukanović.

Na pitanje da li misli da bi dobar potez bio da je neko od predstavnika vlasti otišao i razgovarao sa Marinikom Tepić koja je štrajkovala glađu, Đukanović je rekao da predstavnici opozicije ne žele da razgovaraju, što je prema njegovim rečima, najveći problem.

- Oni neće da razgovaraju, ne žele da razgovaraju i to je najveći problem. Koliko god smo puta ponudili da sednemo i da pričamo. Čak su rekli da će na ulici sve to da obezbede - objasnio je Đukanović.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading