KONZERVATIVNI POKRET NAŠI: Zabraniti ulazak u Srbiju biskupima koji negiraju ustaške zločine!
EPA/ Daniel Dal Zennaro

Hrvatska genocidna politika prema srpskom narodu nije prestala da današnjeg dana, a umesto pokajanja i izvinjenja iz  Hrvatska svojom otrovnom retorikom i lažima, od ubica pravi žrtve bez imalo srama i ljudskosti.

Кulminacija laži i beščašća ogleda su u pismu koje su Zagrebački nadbiskupi  predvođeni Josipom Bozanićem, negirali da je u Jastrebarskom i Sisku bio logor za decu u Drugom svetskom ratu, već tvrde da je to bilo „prihvatilište” u kojem su navodno lečeni i pružana im je pomoć da prežive ratna dešavanja.

HRVATSKA - TAKO LIJEPA, A TAKO GENOCIDNA Ustaše zapenile "Zastrašujuća poruka iz Beograda: Srbi nam ne daju da ih ponovo koljemo" (FOTO)

Ovakvo brutalno prekrajanje istorijskih  činjenica i dokaza, samo je jedan od primera, ali i dokaza da je katolički kler bio „spiritus movens“ u genocidu nad srpskim narodom koji nije prestao do današnjih dana.

Кonzervativni pokret NAŠI smatra da najmanje što Republike Srbija može da uradi, to je zabrana ulaska u Srbiju hrvatskim političarima, biskupima i ostalom kleru koje se izruguje srpskim žrtvama i do dana današnjeg ne priznaje genocid koji je izvršen nad njima.

Komentari (0)

Loading