HRVATSKA - TAKO LIJEPA, A TAKO GENOCIDNA Ustaše zapenile "Zastrašujuća poruka iz Beograda: Srbi nam ne daju da ih ponovo koljemo" (FOTO)
Alo! Ilustracija

Sadašnja Hrvatska, povampirena NDH, negira, pa čak i opravdava najveće monstruoznosti kojima je ljudska rasa svedočila.

Jedini su imali LOGORE ZA DECU.

Sveska grobara Franje Ilovara, koji je po naređenju časnih sestara danima sahranjivao mrtve mališane, jedan od najpotresnijih dokumenata o umiranju dece u Logoru Jastrebarsko:

– Dečija tela, kaže grobar, bila su spakovana u kištre i sanduke. Da bi ih što više stalo u jedan sanduk, silom su zatvarani poklopci. U jednoj kištri moglo je biti i po osmoro do 10 dece – navedeno je u svesci grobara Ilovara, koja se čuva u Muzeju na Mrakovici.

Sveska grobara Franje otkriva kako je umirala srpska nejač u ustaškom logoru za decu - Alo.rs

Na prvoj stranici dnevnika zapisano je da je 22. jula 1942. sahranjeno 107 dece. Onda stoji račun i potvrda: „Primio na račun kopanja grobova 10.000 kuna za 100 komada dece pokopane“.

Kada se podseća na ovakve gnusne zločine nad nedužnom decom, ustaški mediji histerično skaču braneći neodbranjivo.

HRVATSKA - TAKO LIJEPA, A TAKO GENOCIDNA Ustaše zapenile

Foto: Printscreen

 

 

"Zastrašujuće poruke iz Beograda", ali zaboravljaju da su oni te poruke pisali svojiim krvavim rukama, ubijajući nedužnu srpsku nejač.

Naravno, u sve uvek upliću Vučića, kome sramnim, ustaškim činom nisu dozvolili da poseti Jasenovac. Preziru ga jer ne mogu da ga ponižavaju i uplaše, kao što su neke mogli, pa bi da ga uhapse i da mu sude za zločine koje su počinili njihovi koljači, od kojih su se i nemački nacisti zgražavali.

HRVATSKA - TAKO LIJEPA, A TAKO GENOCIDNA Ustaše zapenile

Foto: Printscreen

 

Tako je, "uvek postoji opasnost da gazite po grobovima srpskih mučenika", jer srpski grobovi su svuda po današnjoj i ondašnjoj NDH.

Ostrvo Pag predstavljaju kao biser hrvatskog turizma ne pominjući ni jednoga trenutka da su na to ostrvo, od samog osnivanja NDH, dovođeni Srbi i Jevreji koji su monstruozno ubijani i bacani u more.

IDETE U HRVATSKU NA MORE I SKUPO PLAĆATE DA VAS BIJU Postoji još mračnija tajna koju ustaše pokušavaju da sakriju od turista - Alo.rs

Srbi nemaju samo jednu "plavu grobnicu". Prva je Vido, a druga Pag. Bahanalije, žurke, di-džejevi, influenseri, orgijaju nad hiljadama mučeničkih duša.

Na plažama ostrva su noćima trajala silovanja i ubijanja žena i devojčica srpske i jevrejske nacionalnosti. Sve je to šezdesetih godina bilo proglašeno za spomen-područje, ali je sa obnovom NDH pod Franjom Tuđmanom i naslednicima "zaboravljeno".

Ipak, ustašama smeta kada im ovo pomenete. A kada krenu da se gade sami sebi, shvativši da im je sramna istorija samo nešto čega mogu da se stide, onda bi malo da učestvuju u Boju na Kosovu ili da prisvoje navećeg naučnika sveta.

Izbeče se ustaše kada im kažete da je 8.000 dinara za picu previše, da nije realno da pivo košta više nego u Barseloni,  u lijepoj njihovoj je malo šta lepo.

HRVATSKA - TAKO LIJEPA, A TAKO GENOCIDNA Ustaše zapenile

Foto: Printscreen

 

Pogledajte, za njih je provokacija da jedan predsednik, koji je i potomak jasenovačke žrtve, ode u Jasenovac i pokloni se senima mučenika.

Ovo ustaško glasilo osuđuje termin NDH broj 2, dok njihova nadbiskupija šalje monstruozno pismo, u kome logore za decu predstavlja obdaništem, a Stepinca deda mrazom.

Zagrebački nadbiskupi tvrde da je logor za decu Jastrebarsko bio - prihvatilište! - Alo.rs

Potomci najgorih ubica i koljača ikada, sada bi da iskrive realnost i svoje žrtve da predstave zločincima, iako o njihovim krvavim zlodelima postoji toliko zapisa, dokumenata i svedočanstava.

Ovaj slogan ih posebno kupio, pa ćemo ga i mi ponoviti, "Hrvatska - Tako lepa, tako blizu, tako genocidna". 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading