KOMPLIKACIJE U TURSKOJ Milica Adamović nije prošla Etičku komisiju, evo ko je krivac što će morati još da pričeka na transplantaciju bubrega
Instagram/milica.adamovic91

Milica Adamović proteklih meseci bila je u potrazi za donorom bubrega, s obzirom na to da su joj lekari prognozirali još šest meseci života. 

Bubreg je htela da joj donira Raisa Lošić (32) iz Beograda, i njih dve su zajedno otputovale u Istanbul i nadale se najboljem.

Međutim, stvari su pošle po zlu. Milica je na svom Instagram profilu podelila šta se dogodilo na Etičkoj komisiji:

 - Zdravo svima, kako sam vam do sada sve pričala, i sada ću. Nismo prošle Etičku komisiju, razlog pravi još nemamo, svi papiri su nam čisti, trgovina organima nije, organ nisam kupila (vi svi znate kako sam javno skupljala novac za operaciju i troškove hotela), tako da što se nas dve tiče - čiste smo. Inače, verujem da je problem ispao zbog prevodioca koji nam je dodeljen. Prevodilac me je na Etičkoj komisiji pitala ko sam ja! Pritom je napravila grešku kada je pričala da sam ja Jasmina i da ja doniram bubreg Raisi, gde sam ja ustala i rekla: "Izvinite, ja sam Milica Adamović", gde se prevodilac okrenula ka meni i pitala me ko sam ja! Pritom, da napomenem da smo prošle Etičku komisiju, sledeće nedelje bi bila transplantacija jer su nam analize sve dobre i tipizacija tkiva se podudaraju! Ja od ovoga ne odustajem! Iskrena sam, čista sam, prema tome molim lepo. Pritom sam pitala koordinatora u bolnici da li se zakon promeno, rekla je da nije. Greška će se ispraviti! Javljam vam sve - napisala je Milica.

KOMPLIKACIJE U TURSKOJ Milica Adamović nije prošla Etičku komisiju, evo ko je krivac što će morati još da pričeka na transplantaciju bubrega

Foto: Printscreen/instagram

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading